BESTEL ONLINE

We zijn er voor onze klanten

We zijn er voor jou! Onze klanten staan voorop en we zetten graag een stapje extra. Onze gerechten zijn een verwennerij en daar mag jij als klant van genieten. We zijn er voor iedereen, doordat we veel variatie bieden. Voor iedere smaak, budget en levensstijl: we hebben voor ieder wat wils. Met onze acties maken we het voor iedereen mogelijk om te genieten van onze gerechten. We zijn eerlijk over de herkomst van onze ingrediënten en ons bestelproces is altijd makkelijk en veilig. En we blijven je verrassen met nieuwe pizzasmaken en gerechten.

Initiatieven in beeld:

Voordelige acties

We willen het voor iedereen mogelijk maken om te genieten van onze gerechten. Via onze actiepagina vind je de meest actuele deals van jouw vestiging. Ook kun je elke dinsdag en zaterdag bij ons terecht voor Gekke Dinsdag en Gekke Zaterdag. Met de Delivery Days wordt het van maandag tot en met donderdag extra voordelig om pizza’s te laten bezorgen bij jou thuis.

 

Ben je op zoek naar nog meer voordeel? Download dan ook de Domino’s App!

 

Pizza op een unieke locatie
Naast de bekende dorpen en steden in België, is Domino’s ook te vinden in ‘t plezantste land. In Adventure Valley, middenin Bobbejaanland, kunnen bezoekers genieten van de pizza’s van Domino’s.

 

Méér dan pizza
Naast onze verschillende smaken en formaten pizza, hebben we ook heerlijk bijgerechten, nagerechten, onze eigen Crunchy Chicken en Thickshakes op het menu staan. Neem eens een kijkje op ons menu en laat je verrassen door het aanbod. Heb je speciale eetwensen, zoals vegan of glutenvrij? Ook dan hebben we altijd een optie passend bij jouw wensen.