eclub


Aanbiedingen Domino's PizzaDomino's Pizza smaakt natuurlijk nog beter als je er iets minder voor hoeft te betalen. Regelmatig wijzigen wij onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk hier de actuele aanbiedingen die gelden in alle Domino’s Pizza vestigingen. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel beneden op de pagina.

Gekke dinsdag & Gekke zaterdag


 

Houd jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's Pizza aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle Regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen! Ga je voor de classic Margaritha pizza of toch voor een Four cheese pizza? De keuze is aan jou!

Start je bestelling

 

Nieuwe aanbiedingen


Tex Mex Pizza's

Domino's Pizza heeft nu 2 nieuwe pizza's met een combinatie van heerlijke salsasaus, Mexicaanse kruiden en verse groenten. Probeer nu! 

€5,- bij afhalen

€7,- bij bezorgen

Lunch Break

 

Bij Domino's Pizza kun je elke dag terecht voor een heerlijke handgemaakte pizza als lunch. Elke regular pizza voor 16.00uur heb je al voor slechts 5€ bij afhalen.

Bestel hier

 

Chicken Ribs

Liefhebber van kip? Domino's Pizza heeft 6 heerlijk malse kipribbetjes op het menu voor slechts €5. Heerlijk in combinatie met je favoriete pizza.

Bestel hier

Elke maandag: 4€ korting bij aankoop van 20€ ( incl 1 pizza),- bij bezorgen!


Wil je de week makkelijk starten? Domino's Pizza maakt dit makkelijk! Vanaf nu elke maandag de 4€ korting op een bestelling van 20€,- bij een bestelling via www.dominos.be. Klik, bestel en eet smakelijk!

Bestel met 4€ korting

Delivery deal


Lokale aanbiedingen


Op zoek naar een aanbieding voor de Domino’s vestiging bij jou in de buurt? Vul je postcode in en vind de beste aanbieding van jouw Domino’s Pizza!

Vul een geldige postcode in

Altijd de beste aanbieding in je mail!


Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Wordt Domino's Friend en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt als eerste de beste kortingscodes voor je volgende Domino’s bestelling!

 

Word Domino's Friend

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D589B22 - 100.90.58.29 - WEU]