BESTEL ONLINE Bezorgen
Of
Afhalen

Aanbiedingen Domino's PizzaDomino's Pizza smaakt natuurlijk nog beter als je er iets minder voor hoeft te betalen. Regelmatig wijzigen wij onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk hier de actuele aanbiedingen die gelden in alle Domino’s Pizza vestigingen. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

 

Domino's Deals Stuntweken


De Domino's Deals Stuntweken zijn er weer van 19 augustus tot 1 september! Exclusief via de Domino's Deals app. Download Domino's Deals via de Apple store of Google Play. Zo geniet jij twee weken lang van lekkere pizza's aan heerlijke prijzen.

Ontdek meer

Het Hitte Alarm van Domino's


Deze zomer hou je je thermometer maar beter goed in de gaten. Als het kwik stijgt tot 30 graden of meer, smijten wij er bij Domino's een korting van 30% tegenaan!

Gedurende de hele zomervakantie geldt dus: 30°C = NU 30% korting op pizza's

Ontdek meer

 

Menu's


Domino's is méér dan enkel een lekkere pizza. Met onze 4 voordeelmenu's haal je meer uit je bestelling voor minder geld. Pizza, bijgerecht en drank voor jezelf of met het hele gezin, maak hier je keuze!

Ontdek de voordeelmenu's

 

 

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

 

 

4 Regular pizza's voor € 20


Bestel je 4 pizza's? Dan zit je op de juiste pagina. Hieronder vind je 2 codes die je kan gebruiken om voordelig te smullen van onze pizza's. Voor slechts € 20 heb je 4 van onze smakelijkste pizza's op je bord. Voor € 26 worden ze nog eens aan huis geleverd ook!

Profiteer nu

 

 

Gekke dinsdag & Gekke zaterdag


Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle Regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen! Ga je voor de classic Margaritha pizza of toch voor een Four cheese pizza? De keuze is aan jou!

Meer info

 

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

Appstore (Apple)
Google Play (Android)

Lazy Monday

Vanaf nu elke maandag de 4€ korting op een bestelling van 20€,- bij een bestelling via www.dominos.be. Klik, bestel en eet smakelijk!

Bestel met €4 korting