BESTEL ONLINE

Aanbiedingen


 

Aanbiedingen

Domino's Pizza smaakt nog beter als je minder moet betalen. We veranderen regelmatig onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk de actuele aanbiedingen op alle Domino's Pizza-locaties. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

Winkelaanbiedingen


Jouw eigen Domino's winkel heeft iedere dag de beste aanbiedingen. Zoek hieronder naar de dichtstbijzijnde winkel en bekijk de beste aanbiedingen.

TOC TOC DAY'S


Elke maandag t/m donderdag is het namelijk extra voordelig om pizza's te laten bezorgen bij jou thuis. Koop 1 pizza en krijg de 2e pizza voor de helft van de prijs! Deze actie is geldig op alle smaken en elk formaat. 

Meer info

Domino's Crunchy Chicken


 Vanaf 1 februari 2021 staat Domino's Crunchy Chicken op het menu! Deze heerlijke krokante Southern Style kip is verkrijgbaar in Meals, heerlijke maaltijd voor jezelf, of in Buckets, om samen te delen of voor de écht grote kip fans!

Meer informatie

 

Menu deals


Bij Domino's kan je menu's samenstellen zoals jij het wil! Ben je solo, duo met je crazy crew of met nog meer volk?

Wij hebben het ideale menu voor jou!

Ondek nu

 

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

 

Gekke Di/Za


Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen!

Meer info

 

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

Appstore (Apple)
Google Play (Android)

Top 5 pizza's

1. BBQ Chicken

2. American

3. Margherita

4. Cannibale

5. BBQ Grill

Bekijk alle pizza's