BESTEL ONLINE

AANBIEDINGEN

Domino's Pizza smaakt nog beter als je minder moet betalen. We veranderen regelmatig onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk de actuele aanbiedingen op alle Domino's Pizza-locaties. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

Koop een pizza en proef onze nieuwe Crispy Oven Fries voor €1 extra!


Proef onze frietjes voor maar €1 als je een pizza bestelt. 

Proef ze nu!

App deal 


Bestel via onze vernieuwde app en krijg op elke bestelling 10% korting op je pizza. Waar wacht jij nog op?

Meer info

Winkelaanbiedingen


Jouw eigen Domino's winkel heeft iedere dag de beste aanbiedingen. Zoek hieronder naar de dichtstbijzijnde winkel en bekijk de beste aanbiedingen.

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

Domino's app deals!


De Domino's app is het platform om de beste deals te vinden! Hier krijg je de strafste deals en scherpste kortingen op jouw favoriete pizza's en bijgerechten. Deze pagina wordt wekelijks aangevuld dus kijk zeker welke deal er op dit moment geldig is! 

Ontdek de deal van deze week!

Gekke Di/Za : 10106


Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle regular pizza's €6 zijn bij afhalen!

MEER INFORMATIE

Delivery days

DELIVERY DAYS


Elke maandag t/m donderdag is het namelijk extra voordelig om pizza's te laten bezorgen bij jou thuis. Koop 1 pizza en krijg de 2e pizza voor de helft van de prijs! Deze actie is geldig op alle smaken en elk formaat. 

MEER INFORMATIE

Domino's Crunchy Chicken


Naast de lekkerste pizza's heeft Domino's nu ook de knapperigste kip op het menu! De Domino's Crunchy Chicken is verkrijgbaar in verschillende formaten zodat jij op eender welk moment kan genieten!

MEER INFORMATIE

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

ONTDEK DE VEGAN PIZZA'S

Voorwaarden van coupons: een minimum orderbedrag kan worden toegepast bij levering. Coupons zijn niet cumuleerbaar. Promotie alleen geldig op www.dominos.be. Meer info op https://www.dominos.be/nl/aanbiedingen/voorwaarden-kortingscodes