BESTEL ONLINE

Aanbiedingen


 

Aanbiedingen

Domino's Pizza smaakt nog beter als je minder moet betalen. We veranderen regelmatig onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk de actuele aanbiedingen op alle Domino's Pizza-locaties. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

Winkelaanbiedingen


Jouw eigen Domino's winkel heeft iedere dag de beste aanbiedingen. Zoek hieronder naar de dichtstbijzijnde winkel en bekijk de beste aanbiedingen.

CHEESY DONATION


 

Bij elk Cheesybread dat in de maand december wordt verkocht, geeft Domino's €2 aan de organisatie Bednet en de Franstalige variant Classcontact. 

Meer info

SAY CHEESE


 

Cheese lovers opgelet! Van 18 oktober tot 9 januari vind je bij Domino's alles waar jij naar smacht! Op het menu zijn er maar liefst 3 pizza's toegevoegd die zijn overladen met kaas!

Meer info

Domino's Crunchy Chicken


 Vanaf 1 februari 2021 staat Domino's Crunchy Chicken op het menu! Deze heerlijke krokante Southern Style kip is verkrijgbaar in Meals, heerlijke maaltijd voor jezelf, of in Buckets, om samen te delen of voor de écht grote kip fans!

Meer informatie

2e Pizza aan €2


Begin je week goed met Domino's! Elke maandag t/m donderdag is het namelijk extra voordelig om pizza's te laten bezorgen bij jou thuis.
Elke 2e pizza kun je laten bezorgen voor maar €2,-! 

Meer informatie

 

Menu's


Domino's is méér dan enkel een lekkere pizza. Met onze 4 voordeelmenu's haal je meer uit je bestelling voor minder geld. Pizza, bijgerecht en drank voor jezelf of met het hele gezin, maak hier je keuze!

Ontdek de voordeelmenu's

 

 

 

 

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

 

Gekke Di/Za


Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen!

Meer info

 

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

Appstore (Apple)
Google Play (Android)

Top 5 pizza's

1. BBQ Chicken

2. American

3. Margherita

4. Cannibale

5. BBQ Grill

Bekijk alle pizza's