BESTEL ONLINE

Aanbiedingen Domino's PizzaDomino's Pizza smaakt natuurlijk nog beter als je er iets minder voor hoeft te betalen. Regelmatig wijzigen wij onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk hier de actuele aanbiedingen die gelden in alle Domino’s Pizza vestigingen. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

 

Domino's Days


Domino's Pizza heeft voor jou een scherpe aanbieding: de Domino's Days! Heb je van de Bezorgweek nog geen genoeg kunnen krijgen? Dan kan je vanaf nu op maandag, dinsdag en zelfs op woensdag van de Domino's Days genieten. Bij het bestellen van 1 Pizza, krijg je 1 Regular gratis bij afhalen! Ook de 2+1 bij Delivery is weer helemaal van de partij! Zo krijg je 1 Regular pizza gratis wanneer je 2 Pizza's aankoopt. De enthousiaste pizzabakkers staan al te wachten op jouw bestelling! 

 

Bestel nu: afhalen of Bestel nu: Bezorgen

 

Barbecue Favourites


Zomer, dat betekent barbecueën! Daarom heeft Domino's Pizza 3 exclusieve pizza's aan zijn assortiment toegevoegd, helemaal in BBQ stijl! 

Je hebt keuze uit onze BBQ Mixed Grill pizza belegd met ham, biefstuk, bacon en nog veel meer, afgewerkt met een swirl van BBQ Chipotle saus. Of de Smokey Surf & Turf Pizza met als toppings garnalen, biefstuk en rode ui, afgewerkt met BBQ Chipotle saus. 

Voor de vegetariërs onder ons is de BBQ Funghi pizza een echte must! Dit is een combinatie van tomatensaus, mozzarella, champignons en een swirl van BBQ Chipotle saus. 

 

Ontdek het hier!

 

Menu's


Domino's is méér dan enkel een lekkere pizza. Met onze 4 voordeelmenu's haal je meer uit je bestelling voor minder geld. Pizza, bijgerecht en drank voor jezelf of met het hele gezin, maak hier je keuze!

Ontdek de voordeelmenu's

 

 

 

 

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

 

Gekke Di/Za


Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen!

Meer info

 

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

Appstore (Apple)
Google Play (Android)