BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Aanbiedingen Domino's PizzaDomino's Pizza smaakt natuurlijk nog beter als je er iets minder voor hoeft te betalen. Regelmatig wijzigen wij onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk hier de actuele aanbiedingen die gelden in alle Domino’s Pizza vestigingen. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

 

Duivelse pizza's en loaded cheesy breads


Hoe vier jij een vierjaarlijkse competitie tussen de beste voetballers van over heel de wereld? Met de beste pizza's en cheesy breads. Domino's Pizza geeft jou een extra reden om feest te vieren tijdens het WK. Speciaal voor dit grote evenement brengen wij twee duivelse pizza's, een zoete verrassing en drie overheerlijke cheesy breads uit.

 Ontdek meer

Duivelse promoties


Het WK is geen WK zonder Domino's pizza. Geniet nog intenser van de matches met jouw vrienden terwijl je geniet van heerlijke pizza's en lekkere deals. Ontdek snel de WK exclusieve deals van Domino's Pizza. Speciaal voor dit grote evenement bieden wij jou de beste deals. Eenvoudig online te bestellen en geleverd voordat de match begint. 

ontdek de duivelse deals

Gekke dinsdag & Gekke zaterdag


Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle Regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen! Ga je voor de classic Margaritha pizza of toch voor een Four cheese pizza? De keuze is aan jou!

Meer info

 

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

Lazy Monday

Vanaf nu elke maandag de 4€ korting op een bestelling van 20€,- bij een bestelling via www.dominos.be. Klik, bestel en eet smakelijk!

Bestel met 4€ korting

 

Lunch Break

Bij Domino's Pizza kun je elke dag terecht voor een heerlijke handgemaakte pizza als lunch. Elke regular pizza voor 16.00uur heb je al voor slechts 5€ bij afhalen.

Bestel hier

 

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!


Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

- Appstore (Apple)
- Google Play (Android)

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0004FFD7468A - 100.92.8.83 - UKS]