BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Aanbiedingen Domino's PizzaDomino's Pizza smaakt natuurlijk nog beter als je er iets minder voor hoeft te betalen. Regelmatig wijzigen wij onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk hier de actuele aanbiedingen die gelden in alle Domino’s Pizza vestigingen. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

 

Gekke dinsdag & Gekke zaterdag


Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle Regular pizza's €4,95 zijn bij afhalen! Ga je voor de classic Margaritha pizza of toch voor een Four cheese pizza? De keuze is aan jou!

Meer info

 

Menu's


Domino's is méér dan enkel een lekkere pizza. Met onze 4 voordeelmenu's haal je meer uit je bestelling voor minder geld. Pizza, bijgerecht en drank voor jezelf of met het hele gezin, maak hier je keuze!

Ontdek de voordeelmenu's

Chocca-Lotta Pizza


Ben je een fan van pizza, én van chocolade? Dan hebben we heerlijk nieuws voor jou! Bij Domino's Pizza kan je vanaf nu de Chocca-Lotta Pizza krijgen! Meer nog, de chocolade op onze Chocca-lotta is niet zomaar chocolade, maar échte Belgische chocolade! Ontdek hem snel!

Meer info

Vegan Pizza's


Iedereen verdient een lekkere pizza! Daarom zijn er nu vegan pizza's bij Domino's!

Een gamma zonder dierlijke producten en stoffen voor iedereen. Zo ervaar jij de pure smaak van onze verse ingrediënten. Domino's Pizza biedt jou de kwaliteit die je van ons verwacht. Ook voor non-vegans zijn deze pizza's heerlijk. Ontdek onze nieuwste, vegan pizza's.

Ontdek de vegan pizza's

Altijd de beste aanbieding op je smartphone!

Altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen van Domino’s Pizza? Download nu de Domino's Deals app voor iOS en Android! De aanbiedingen in de app zijn zowel nationaal, als soms lokaal per winkel geldig, en alleen via www.dominos.be.

- Appstore (Apple)
- Google Play (Android)

Lazy Monday

 

Vanaf nu elke maandag de 4€ korting op een bestelling van 20€,- bij een bestelling via www.dominos.be. Klik, bestel en eet smakelijk!

Bestel met 4€ korting

Bij het gebruik van kortingscodes via Dominos.be zijn bepaalde voorwaarden van toepassing, afhankelijk van de actie. Klik hier voor meer info

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD00155D572CC1 - 10.107.16.65 - WEU]