BESTEL ONLINE

N.a.v. de meest recente berichtgeving omtrent het Coronavirus (Covid-19), blijft de mogelijkheid bestaan om je bestelling contactloos te laten bezorgen en af te halen. MEER INFORMATIE

HUNGRY FOR MORE


Bekijk Ons Menu

Domino's Deals App

Domino¬īs Deals App

Elke dag de lekkerste deals op je smartphone? Dat kan, met onze Domino's Deals App! Kies de aanbieding die je wil gebruiken en bestel meteen online, allemaal vanop je telefoon!

 

Download Onze Apps

  

OVER DOMINO'S

 

Bestel online

Online pizza bestellen bij Domino's is extreem eenvoudig! Dit heeft een aantal voordelen, zoals online betalen als u thuis geen contant geld hebt. Neem rustig de tijd om het menu te bekijken en uw favoriete pizza te bestellen.

Bestel Nu

 

 

Bezorgen of afhalen?

Pizza bezorgen kan snel door te bestellen op www.dominos.be. Ook als je pizza wilt afhalen in de winkel kun je via de website bestellen. Bekijk ons menu en selecteer je pizza in combinatie met een heerlijk dessert of bijgerecht.

Start je bestelling

 

 

Werken bij Domino's?

Werken bij Domino’s Pizza is superleuk. Weet je waarom? Omdat Domino’s veel te bieden heeft. Op www.dominosjobs.be ontdek je wat werken bij een Domino’s vestiging of op het hoofdkantoor voor jou kan betekenen. 

Naar dominosjobs.be

 

 

Maatregelen COVID-19

Op basis van de maatregelen van de overheid mogen winkels van Domino's open zijn voor afhalen en bezorgen. Veiligheid van ons voedsel, medewerkers en klanten, blijft onze hoogste prioriteit. Daarom zijn vanaf heden alle bezorgingen contactloos.

Meer informatie

 

Vestigingen in de buurt

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Domino's bij jou in de buurt? Geef je postcode of plaats in, en ontdek al de gegevens van jouw Domino's winkel! Meer nog: je kan ook meteen het menu en al de aanbiedingen van de winkel bekijken!

 

Zoek je winkelDomino's DaysDomino's Pizza heeft voor jou een scherpe aanbieding: de Domino's Days! Vanaf nu kan je op maandag, dinsdag en zelfs op woensdag van de Domino's Days genieten. Bij afhalen krijg je 1 gratis Regular pizza per bestelde pizza. Bij bezorging krijg je 1 gratis Regular pizza per 2 bestelde pizza's

Meer informatie

Barbecue Favourites

Zomer, dat betekent barbecue√ęn! Daarom heeft Domino's Pizza 3 exclusieve pizza's aan zijn assortiment toegevoegd, helemaal in BBQ stijl!¬†

Ontdek het hier

Gekke Di/Za

Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Naast de Gekke Dinsdag introduceren we nu ook de Gekke Zaterdag! Dit betekent dat alle regular pizza's ‚ā¨4,95 zijn bij afhalen!

Meer info

Order Anywhere

...in het park, op het strand of op het terras. Met de nieuwe Order Anywhere dienst van Domino's kun je vanaf nu met je smartphone overal bestellen. Of nu ja, bijna overal. Zet tijdens je bestelling je GPS aan, en wij tonen jouw huidige locatie op een kaart. Is deze locatie correct en valt deze in het bezorggebied van de winkel, dan zullen we op jouw exacte locatie bezorgen.

 

Meer informatie

Summerdeal

De zomer? Da's genieten van de zon, zee, en… pizza! De eerste twee kunnen we niet garanderen, maar heerlijke pizza’s kunnen we wél voorzien! Maar hoe maakt Domino’s Pizza de zomer nu nog beter? Simpel, met onze nieuwe Summerdeal! 

Ontdek het hier

Half Half Pizza

Slecht in kiezen? Wil je zowel een Pizza American als een Pizza Chicken Kebab? Dan is de Half Half Pizza iets voor jou: het beste van twee werelden.
Wij doen al je favoriete smaken op één pizza.
Voor Domino's Pizza is het immers belangrijk dat jij je pizza kan hebben zoals je hem zelf wil.  

Meer info

Hitte Alarm

Deze zomer hou je je thermometer maar beter goed in de gaten. Als het kwik in Ukkel volgens het KMI stijgt tot 30 graden of meer, smijten wij er bij Domino's een korting van 30% tegenaan!

Gedurende de hele zomervakantie¬†geldt dus:¬†30¬įC = NU 30% korting op pizza's

Meer info

English speaking? Visit our English summary page