BESTEL ONLINE Bezorgen

Of
Afhalen

N.a.v. de meest recente berichtgeving omtrent het Coronavirus (Covid-19), blijft de mogelijkheid bestaan om je bestelling contactloos te laten bezorgen en af te halen. Het is niet mogelijk om je bestelling in de winkel op te eten.MEER INFORMATIE

HUNGRY FOR MORE


Bekijk Ons Menu


De Beste Aanbiedingen
Domino's Deals App

Domino´s Deals App

Elke dag de lekkerste deals op je smartphone? Dat kan, met onze Domino's Deals App! Kies de aanbieding die je wil gebruiken en bestel meteen online, allemaal vanop je telefoon!

 

Download Onze Apps

  

OVER DOMINO'S

 

Bestel online

Online pizza bestellen bij Domino's is extreem eenvoudig! Dit heeft een aantal voordelen, zoals online betalen als u thuis geen contant geld hebt. Neem rustig de tijd om het menu te bekijken en uw favoriete pizza te bestellen.

Bestel Nu

 

 

Bezorgen of afhalen?

Pizza bezorgen kan snel door te bestellen op www.dominos.be. Ook als je pizza wilt afhalen in de winkel kun je via de website bestellen. Bekijk ons menu en selecteer je pizza in combinatie met een heerlijk dessert of bijgerecht.

Start je bestelling

 

 

Werken bij Domino's?

Werken bij Domino’s Pizza is superleuk. Weet je waarom? Omdat Domino’s veel te bieden heeft. Op www.dominosjobs.be ontdek je wat werken bij een Domino’s vestiging of op het hoofdkantoor voor jou kan betekenen. 

Naar dominosjobs.be

 

 

Maatregelen COVID-19

Op basis van de maatregelen van de overheid mogen winkels van Domino's open zijn voor afhalen en bezorgen. Veiligheid van ons voedsel, medewerkers en klanten, blijft onze hoogste prioriteit. Daarom zijn vanaf heden alle bezorgingen contactloos.

Meer informatie

 

Vestigingen in de buurt

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Domino's bij jou in de buurt? Geef je postcode of plaats in, en ontdek al de gegevens van jouw Domino's winkel! Meer nog: je kan ook meteen het menu en al de aanbiedingen van de winkel bekijken!

 

Zoek je winkelDomino's Delivery Days


Domino's Pizza heeft voor jou een scherpe aanbieding: de Domino's Delivery Days! Vanaf nu op maandag, dinsdag en zelfs op woensdag van de Domino's Delivery Days genieten. De 2+1 Deal is weer helemaal van de partij!

 

Meer informatie

Summer time

De zomer komt er weer aan en daar horen pizza's bij natuurlijk! Daarom heeft Domino's Pizza 4 nieuwe en overheerlijke pizza's toegevoegd aan zijn assortiment

Ontdek het hier

English speaking? Visit our English summary page