BESTEL ONLINE

DOMINO'S FRANCHISE 

DOMINO'S FRANCHISE 

 

Open Franchise days 

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer deel uit te maken van de Domino’s Pizzafamilie?

Kom langs op één van onze Open Franchise dagen en ontdek wat mogelijk is. We leggen je uit wat voor opleiding je kan verwachten en hoe het runnen van een eigen zaak achter de schermen gaat.

Indien je wil weten waar de volgende open franchise dag is, kan je deze opvragen bij franchise@dominos.be of schrijf je nu in via dit formulier

Welkom!


Welkom op de Domino’s Pizza franchise site!

Domino’s Pizza België is één van de grootste pizza bezorg organisatie in heel België met pizza- en slicewinkels verspreid door het hele land.

Momenteel hebben wij meer dan 120 vestigingen en we streven ernaar om door te groeien naar ruim 250 vestigingen!

Het Domino’s Management Team, geleid door Anneke de Groot, stuurt een ondernemende organisatie aan met een zeer gerichte visie – we willen NUMBER ONE IN PEOPLE en NUMBER ONE IN PIZZA zijn! Onze missie geeft onze ambitie duidelijk weer – “Sell more pizza, have more fun!”.

Als gevolg hiervan, zijn wij ervan overtuigd dat het super leuk is om bij en met Domino’s samen te werken. Wij streven naar een laag personeelsverloop en zijn er trots op dat wij een grote loyaliteit onder onze medewerkers ervaren. Loyaliteit die afkomstig is van mensen die onze toewijding voor perfectie en plezier delen. En stuk voor stuk hebben zij pizzasaus door hun aderen stromen.

IK WIL FRANCHISENEMER WORDEN

IK HEB EEN LOCATIE TER BESCHIKKING

Uw voordelen als franchisenemer bij Domino's Pizza: 

  • U MAAKT DEEL UIT VAN ÉÉN VAN DE GROOTSTE EN BEKENDSTE MERK VAN DE WERELD: DOMINO'S PIZZA
  • U HEEFT EEN EXCLUSIEF WINKELGEBIED
  • WE BIEDEN U ONDERSTEUNING TIJDENS HET HELE BOUWPROCES
  • PROFESSIONELE EN UITGEBREIDE TRAINING OVER HET RUNNEN VAN UW WINKEL
  • LOKALE FRANCHISE CONSULTANT HELPT JE BIJ HET RUNNEN VAN DE WINKEL INCLUSIEF HET NASTREVEN VAN GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSREGELS
  • ONDERSTEUNING BIJ HET TRAINEN VAN PERSONEEL