BESTEL ONLINE

 

 

 

 

Over Domino's Pizza

Domino’s: wereld’s grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.
We hebben 17.000 vestigingen over de hele wereld. Alleen al in België bakken we ieder jaar miljoenen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

Jobs bij Domino's Pizza

Domino's

"Per jaar verkopen wij meer dan 90 miljoen pizza's!"

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar meer nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld.

Domino’s Pizza België maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België, Japan en Nederland. In deze landen telt Domino's Pizza ruim 1500 vestigingen met in totaal ruim 30.000 werknemers en worden er meer dan 90 miljoen pizza's per jaar verkocht.

ORDER ANYWHERE

 

WIJ BEZORGEN NU OOK...

 

...in het park, op het strand of op het terras. Met de nieuwe Order Anywhere dienst van Domino's kun je vanaf nu met je smartphone overal bestellen. Of ja, bijna overal. Zet tijdens je bestelling je GPS aan, en wij tonen jouw huidige locatie op een kaart. Is deze locatie correct en valt deze in het bezorggebied van de winkel, dan zullen we op jouw exacte locatie bezorgen.

Is de locatie niet precies genoeg? Verplaats dan de pin eenvoudig naar de plek waar je bezorgd wilt hebben.

Zo kun je vanaf nu op heel veel plekken genieten jouw favoriete pizza! 

 

HOE MAAK JE GEBRUIK VAN ORDER ANYWHERE?


 

  • Kies op je smartphone (website of app) voor Bezorgen. 
  • Als je gps aan hebt staan, tonen we je huidige locatie op onze kaart. Als je huidige locatie niet klopt, kun je de pin verplaatsen of postcode aanvullen.
  • Ben je buiten in het park, of op het strand? Geef dan aan dat de bezorger bij dat adres niet hoeft aan te bellen. Wacht tot de bezorger je pizza komt brengen en laat je orderbevestiging in je e-mail zien.

BELANGRIJKE INFORMATIE


 

  • Om gebruik te maken van Order Anywhere, moet je GPS / locatievoorziening aan hebben.
  • Order Anywhere werkt alleen op smartphones.
  • Indien je aangeeft dat de bezorger niet kan aanbellen, kun je alleen met een online betaalmethode (iDEAL, creditcard, PayPal) betalen en zijn de bezorginstructies verplicht
  • Wanneer een buiten bezorging is geselecteerd, is het verplicht om online vooraf te betalen.
  • Indien je op een buiten-locatie bestelt, vragen we je hier te wachten tot de bezorger er is. Ben je niet op deze plek, dan wacht onze bezorger max. 3 minuten totdat de bezorger terug rijdt naar de winkel.
  • Indien je op een buiten-locatie bestelt, vragen we je de order-bevestiging (verstuurd via e-mail) te tonen aan de bezorger.
  • Met Order Anywhere kan je enkel een locatie maximaal 300m van een adres binnen het bezorggebied selecteren.