Domino’s Pizza opent vestiging in Bobbejaanland

Domino’s Pizza maakt haar entree op de Belgische pretparkmarkt. Op zaterdag 2 april opent de pizzaketen een vestiging in ‘t plezantste land. De vestiging is te vinden in het themagebied Adventure Valley, bekend van de attracties Revolution en Banana Battle. Het menu bestaat uit een viertal populaire pizza’s, verkoelende Thickshakes, frisdrank en koffie.

Square Social-DSC00848.jpg
  • jpg

Verse ingrediënten  

De pizza’s die op de menukaart van Bobbejaanland te vinden zijn, zijn de populaire BBQ Chicken, Pepperoni, Margeritha  en Funghi. Deze pizza’s worden met de handgemaakt van deeg dat minstens 48 uur heeft gerezen, zongerijpte tomatensaus en verse groenten. Naast het persoonlijke verkooppunt biedt Domino’s ook de mogelijkheid tot self service.

Primeur

De vestiging van Domino’s in een pretpark is een primeur voor Domino’s Enterprises Limited, waar Domino’s Pizza België onderdeel van uitmaakt. ‘’Op dit moment is Domino’s Enterprises Limited actief in 10 markten. We zijn er trots op dat we in België de primeur hebben om als eerste een vestiging in een pretpark te openen.’’ vertelt Marc Peeraer, Head of Development bij Domino’s Pizza België.

Een perfecte match met Bobbejaanland

Marc Peeraer vervolgt: ‘’Veel mensen komen naar Bobbejaanland om écht een dag plezier te maken. Tussen de attracties door is er behoefte aan een hapje en een drankje. Pizza is bij uitstek een product waar je van mag genieten. Het is een lekkere afsluiter van een dag vol plezier.’’

Downloads:

Bobbejaanland - 1.jpg
  • jpg
Medium Web PNG-Premium_Banana_ThickShakes_Vrijstaand.jpg
  • jpg

Over Domino's Belgium

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL