Over Domino's Belgium

Leer ons beter kennen.

Domino's Pizza opende haar allereerste vestiging in België in 1993. Inmiddels vind je in België meer dan 110 vestigingen.

Wereldwijd heeft Domino's ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino's het meest geavanceerde delivery systeem, waardoor bezorgers jaarlijks in de Benelux zo'n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza's bezorgen.

Over onze pizza's
Onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur en met de hand gemaakt tot de perfecte bodem. Bovendien bevat ons deeg geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn super vers en worden wekelijks geleverd door onze vaste groenteboer.

In de afgelopen jaren, is ons menu uitgebreid met vegetarische en veganistische gerechten en met nieuwe gerechten zoals Crunchy Chicken. Wat je voorkeur ook is, we hebben voor ieder wat wils.

Bezorging: gemakkelijk, veilig en snel
We willen het bestellen én laten bezorgen zo gemakkelijk mogelijk maken. Regelmatig wordt de website geüpdate en werken we aan verdere ontwikkeling van bestel-apps. Dankzij onze GPS-tracker en Order Anywhere weet onze bezorger je altijd te vinden.

Over Domino's Enterprises Limited
Sinds 2006 maakt Domino's Pizza België deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Japan, Taiwan, Cambodja, Singapore, Maleisie, Duitsland, België, Nederland en Denemarken.

Het laatste Domino's Belgium nieuws

Medewerkers hoofdkantoor Domino’s werken voor één dag in pyjama

Vandaag gingen medewerkers van het hoofdkantoor van Domino’s België voor één dag in pyjama naar kantoor. Het is namelijk Bednet Pyjamadag: tijdens deze dag staan scholen en bedrijven stil bij- en r...

Franchisenemer Fethi Tekin winnaar Trends Gazellen 2023

Domino’s franchisenemer Fethi Tekin is de winnaar van de Trends Gazellen 2023 in Vlaams-Brabant. Hij won de prijs in de categorie kleine bedrijven.

Domino’s Pizza Enterprises Ltd, moedermaatschappij van Domino’s Pizza België presenteert half jaar cijfers (eindigend...

Domino's Pizza Enterprises (DPE), moederbedrijf van Domino’s Pizza België en Luxemburg, wil in de tweede helft van het boekjaar terugkeren naar een hogere Same Store omzet en winst, door nieuwe en ...

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL