BESTEL ONLINE

Onze winkels bevinden zich in verschillende gemeentes, winkelcentra, dorpen en steden, waar we trots onderdeel van zijn. We hebben oog en respect voor onze omgeving en streven naar goed contact met andere ondernemers uit de buurt en buurtbewoners. We houden onze omgeving schoon. We zijn er voor de mensen die onze steun kunnen gebruiken en helpen hen met onder andere eten, sponsoring en opleidingen.

Initiatieven in beeld

Partnership Jinc

Domino’s België heeft een partnership met Jinc. Samen helpen we kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Dit doen we met het verzorgen van bliksemstages in onze winkels en het verzorgen van sollicitatietrainingen op scholen. Ook doet Domino’s mee aan het jaarlijkse ‘De Baas van Morgen’ initiatief, waarbij een leerling voor één dag de taken van de CEO uit handen neemt.

Goede doelen

Geluk zit voor ons in de kleine momenten waarop we iets kunnen doen voor een ander. Dat zie je terug in de acties die we hebben opgezet voor goede doelen. Zo doneerden we €2,- per verkocht Cheesybread in december 2021 aan Bednet en ClassContact, een actie waarmee we in totaal maar liefst €80.000,- euro konden doneren.