Domino’s doneert samen met klanten €80.000,- aan Bednet en ClassContact

Domino’s Pizza België sloot 2021 af met een bijzondere actie: voor elk verkocht Cheesybread doneerde de pizzaketen €2,- aan Bednet En ClassContact. En met succes: op 4 februari namen de twee goede doelen samen maar liefst € 80.000,- in ontvangst.

Bednet + Classcontact.jpg
  • jpg

De mooie missie van Bednet en ClassContact

De school is een plaats waar jongeren kunnen worden wie ze willen zijn: ze doen er nieuwe kennis en vaardigheden op, ze ontwikkelen hun talenten en persoonlijkheid, ze leren en leven er samen met leeftijdsgenoten, ze ontwikkelen dromen en toekomstplannen. Als kinderen en jongeren ziek worden, valt die vanzelfsprekende deelname aan het schoolleven weg. Via Bednet en ClassContact verbinden we jongeren online met de school en hun klasgroep, zodat ze ook en ondanks hun ziekte, kunnen blijven bouwen aan wie ze willen zijn. Dat willen Bednet en ClassContact realiseren voor zoveel mogelijk jongeren en liefst zelfs élke zieke jongere.

Ringo Joannes, CEO Domino’s België vertelt: “Als de pandemie ons iets leert, is dat geluk zit in de kleine momenten met elkaar en iets doen voor een ander. Voor ons voelt het als een voorrecht dat we nog altijd open konden blijven. En dat voorrecht willen we dan ook gebruiken om ons steentje bij te dragen. We zijn er trots op dat klanten zichzelf massaal trakteerden op een Cheesybread, waardoor we de goede doelen kunnen verrassen met dit mooie geldbedrag.’’  

Het aangename aan het nuttige koppelen

De organisaties zijn enorm blij met het initiatief van Domino’s, zo vertellen Mathieu Tallon van Bednet en Donatien d’Hoop van ClassContact. ‘’Het is een schitterend initiatief. We vinden het super dat het aangename (en lekkere) aan het nuttige wordt gekoppeld. We zijn alle filialen van Domino’s én hun klanten ongelofelijk dankbaar.’’

Brugge nummer 1 in meest verkochte Cheesybreads

In totaal werden er voor deze actie in België maar liefst 40.000 Cheesybreads verkocht. De meeste Cheesybreads werden verkocht aan inwoners van Brugge (692), gevolgd door Menen (691) en Beringen (641).  

Over Domino's Belgium

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL