BESTEL ONLINE

We zijn ons ervan bewust dat we een impact hebben op het milieu. Daarom werken we aan het verminderen van de uitstoot van ons voedsel, onze winkels en logistiek. Daarnaast willen we ontbossing en andere beschadigingen aan de natuur verminderen. In de reis van ingrediënt tot gerecht accepteren we geen beschadigingen van de natuur. We kopen onze ingrediënten waar mogelijk lokaal in.

Initiatieven in beeld

 

Elektrisch bezorgen

Vanaf 2025 bezorgen we volledig elektrisch. Een ambitie waar we nu al hard mee bezig zijn. Wist je dat een groot deel van onze bezorgritten al wordt gemaakt op de fiets of E-scooter?  Er zijn zelfs franchisenemers die op dit moment al voor 100% elektrisch bezorgen.

 

Pizzadozen bij het oud papier

Onze pizzadozen zijn gemaakt van speciaal karton en vrij van PFAS (chemicaliën die je in veel voedselverpakkingen tegenkomt). Ze mogen gewoon bij het oud papier. Gooi wel eerst eventuele pizzarestanten in de groene bak.

Inkoopbeleid

Wij geloven dat groei en het juiste doen hand in hand kan gaan. Daarom kijken we in ons inkoopbeleid verder dan alleen de prijs. We werken aan duurzame relaties met onze leveranciers en hebben daarbij aandacht voor de herkomst van ons product. Meer over de rol van inkoop binnen onze organisatie, lees je hier.