BESTEL ONLINE

HUNGRY FOR MORE

menu's vanaf

 

GEKKE DI/ZA

Gekke di/za

Jouw favoriete pizza's aan de beste prijs. Dat vind je bij Domino's Pizza. Bestel op dinsdag en zaterdag je regular pizza voor €4.95. Iets grotere honger? Ook de grotere formaten krijg je voor een mooie prijs. 

 Meer informatie

2 Smaken. 1 Pizza.

Half

 

Hou jij van een dubbele
Kies nu voor de geweldige 

 

 

Meer informatie

Dubbel genieten!

Half

 

portie genot op je pizza? 
Half/Half pizza's en combineer er op los

 

 

Meer informatie

 

 

 

Domino´s Deals App

Elke dag de lekkerste deals op je smartphone? Dat kan, met onze Domino's Deals App! Kies de aanbieding die je wil gebruiken en bestel meteen online, allemaal vanop je telefoon!

 

Download Onze Apps

de nieuwe Domino's app in Apple store Dominos App vanaf nu in de Google Play Store

OVER DOMINO'S

 

Werken bij Domino's?

Werken bij Domino's pizza

Wij zijn “one team” met “one goal”: mensen blij maken met lekkere, verse pizza’s. We zoeken regelmatig mensen om ons daarbij te helpen. Dus zoek je een leuke baan in een van onze winkels of op ons hoofdkantoor? Klik dan op de button hieronder!                

Naar dominosjobs.be

 

Over ons

We hebben 17.000 vestigingen over de hele wereld. Alleen al in België bakken we ieder jaar miljoenen pizza’s. Jouw pizza wordt gemaakt van vers deeg met de beste ingrediënten. In alle smaken en variaties die jij kunt bedenken. En we bezorgen jouw pizza gemiddeld binnen 21 minuten bij je thuis. 

Meer informatie

 

Vestigingen in de buurt

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Domino's bij jou in de buurt? Geef je postcode of plaats in, en ontdek al de gegevens van jouw Domino's winkel! Meer nog: je kan ook meteen het menu en al de aanbiedingen van de winkel bekijken!

Zoek je winkel