BESTEL ONLINE

.

Informatiebeveiliging

Als u een klant bent en een vraag of bezorgdheid heeft over uw persoonlijke informatie, kunt u contact opnemen met de Domino's Privacy coördinator op privacy@dominos.nl. Het privacy beleid van Domino's is te vinden op https://www.dominos.be/nl/over-dominos/privacy-policy

 

Hoe Domino's omgaat met beveiligingsproblemen
Domino's neemt beveiligingsrisico's of -incidenten, of ze nu echt zijn of vermoed worden, zeer serieus. Als u een beveiligingslek voor Domino's vermoedt of hebt ontdekt, stellen we het op prijs dat u dit zo snel mogelijk aan ons bekendmaakt.
Wij waarderen de hulp van klanten, verkopers, het algemene publiek en beveiligingsonderzoekers bij het identificeren van eventuele kwetsbaarheden en wij zijn toegewijd aan het beoordelen van alle informatie die aan ons wordt vrijgegeven. Wij nemen alle mededelingen serieus en zullen deze onmiddellijk onderzoeken.
Wij verzoeken u de details van mogelijke beveiligingslekken niet openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons, aangezien dit een oplossing in gevaar kan brengen, een situatie kan verergeren of u mogelijk persoonlijk kan blootstellen aan juridische gevolgen in het kader van de privacywetgeving.

Hoe kunt u een beveiligingslek melden

U kunt potentiële of vermoede beveiligingsproblemen melden aan het Domino's Security Team door op de onderstaande link te klikken of door een e-mail te sturen naar vulnerability@dominos.com.au. Alle gemelde kwetsbaarheden moeten voldoen aan de voorwaarden van ons Responsible Disclosure-programma dat u hier vindt: https://dominos.responsibledisclosure.com/.