BESTEL ONLINE

Domino’s Pizza België in actie voor 12-12 

De situatie in Turkije en Syrië gaat ons aan het hart. Domino’s België leeft mee met alle mensen waarvan het leven ingrijpend is veranderd door de aardbeving op maandag 6 februari 2023. We willen dan ook iets doen om hen te helpen. Daarom doneren wij op woensdag 22 februari €1,- van elke verkochte pizza aan 12-12.   

Woensdag 22 februari 2023: landelijke actie Domino’s België Van elke pizza die wordt verkocht op woensdag 22 februari doneert Domino’s België €1,- aan 12-12. 22 Domino’s vestigingen in België nemen deel aan deze actie.   

 
Meer informatie over 12-12 12-12 is het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties. Zij zetten zich in bij uitzonderlijke humanitaire rampen. Het betreft een samenwerkingsverband tussen Caritas International, het Belgische Rode Kruis, Dokters van de Wereld, Handicap International België, Oxfam België, Plan International België en UNICEF België. Deze organisaties delen een gezamenlijk doel: een beroep doen op de vrijgevigheid van het publiek en de solidariteit met de slachtoffers.  

Meer weten of zelf een donatie doen? Kijk dan op https://www.1212.be/nl/  

Over Domino’s  
Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Frankrijk, Japan, Maleisië, Singapore, Cambodja, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken. 

Als de nummer 1 in pizza én bezorging hebben we een voorbeeldfunctie. Meer informatie over onze inzet voor onze gemeenschappen is te vinden via: https://www.dominos.be/nl/domino-s-for-good/gemeenschappen  

1212 actie afbeelding