Domino’s introduceert maar liefst vijf nieuwe gerechten op het menu

Berchem, 7 november 2022 - Domino’s breidt het menu uit met maar liefst vijf nieuwe keuzes. De populaire Cheeseburger pizza komt terug op het menu in de originele én in een nieuwe variant: de Spicy Bacon Cheeseburger pizza. Naast nieuwe pizza's, vind je op het menu van Domino's nu ook Popcorn Chicken, Filled Churros en Garlic Bread.

Cheeseburgerpizza.jpg
  • jpg

Cheeseburger pizza en Spicy Bacon Cheeseburger pizza

Naast de originele cheeseburgerpizza, voegt Domino's ook een nieuwe variant van deze pizza toe aan het menu. Marianne Kemps, Head of Corporate Communications bij Domino's, vertelt: ‘’Niet alleen willen we de vertrouwde Cheeseburger pizza terugbrengen, ook zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Voor de fans die op zoek zijn naar wat extra pit is de Cheeseburger pizza nu ook verkrijgbaar met bacon en jalapeños.''

Popcorn Chicken

Inwoners van België hoeven niet enkel voor pizza naar Domino's. Waar de pizzaketen al enkele jaren buckets met kip verkoopt, voegt zij hier nu ook Popcorn Chicken aan toe: dit zijn heerlijke, kleine, stukjes kip met een dipsaus erbij. Het gerecht is uitermate geschikt als bijgerecht of om te delen.

Filled Churros

Voor de fans van zoet, introduceert Domino's Filled Churros. Geïnspireerd op de Spaanse delicatesse, maar met een eigen draai. De lekkernij is volledig plantaardig, bevat een gesmolten cacaovulling en is bestrooid met kaneelsuiker. Het is een heerlijke verwennerij nu de donkere dagen er weer aan komen.

Filled Churros.png
  • png

Garlic Bread

Een ander smakelijk nieuw bijgerecht is Garlic Bread. Dit is een heerlijk, knapperig lookbrood en wordt verkocht met Domino's knoflook dipsaus. Het Garlic Bread is perfect te combineren met de andere bijgerechten op het menu van Domino's.

Over Domino's Belgium

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL