Domino’s opent winkel in Wevelgem

Op donderdag 10 maart opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Wevelgem onder leiding van Sarah Toaima. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Grote Markt 5 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Domino’s Wevelgem is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de winkel een uur langer geopend: tot 23.00 uur.

Wevelgem.png
  • png

Start van het Domino’s avontuur van franchisenemer Sarah

Franchisenemer van de winkel in Wevelgem is Sarah Toaima. Sarah heeft jarenlange ervaring in horeca en is klaar voor een volgende stap in de foodsector. Als grote fan van het merk Domino’s, was dit voor haar een mooie uitdaging. Sarah: ‘’De waarden van Domino’s zijn voor mij erg belangrijk en laten me thuisvoelen in de organisatie.’’

 

Verse ingrediënten

Sarah vertelt: ‘’Het deeg waar wij verse pizzabodems van maken, rijst minstens 48 uur. Zo wordt het lekker luchtig. En ook de groenten op onze pizza’s zijn lekker vers. Met al deze ingrediënten, maken we voor onze klanten pizzacombinaties passend bij hun wensen.’’ De favoriete pizza van Sarah is de BBQ Chicken. ‘’Dit is een pizza die ik inwoners van Wevelgem zeker zou aanraden eens te proeven.’’

Elektrische bezorging

Sarah kijkt er naar uit inwoners van Wevelgem kennis te laten maken met het aanbod en het gemak van Domino’s. Als expert in delivery, is Domino’s in staat Wevelgem te voorzien van lekkere, verse pizza’s. Bezorgen wordt enkel gedaan met volledig elektrische voertuigen.

 

Werken bij Domino’s Wevelgem?

Domino’s Wevelgem is nog op zoek naar extra personeelsleden. Aanmelden kan in de winkel of via www.dominosjobs.be

Square Social-DSC00848.jpg
  • jpg

Over Domino's Belgium

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL