Domino's opent tweede winkel in Brugge

Donderdag 27 januari opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Brugge Sint-Pieters onder leiding van Kamil Yahia Mohame. De nieuwe winkel is gevestigd aan Blankenbergse Steenweg 161 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Daarnaast is de winkel ook voorzien van hoge banken met barkrukken, zodat er zelfs gedineerd kan worden.

Domino's Brugge Sint Pieters.png
  • png

 

De indrukwekkende loopbaan van Franchisenemer Kamil

Kamil is er trots op nu ook in Brugge Sint-Pieters een Domino’s vestiging te openen. Net als veel andere franchisenemers begon Kamil in 2011 zijn carrière bij Domino’s Pizza als maaltijdbezorger. Na 2 jaar stond hij al als manager aan het roer van de winkel in Kiel. Met de motiverende hulp van franchisenemer Yassin groeide Kamil beetje bij beetje door, waarna hij manager werd van 3 winkels te Antwerpen. Na in 2014 zijn eerste winkel te hebben geopend in Brugge, opende Kamil vorig jaar zijn 2e winkel in Torhout. Zijn derde winkel is nog maar sinds november open in Eeklo of hij opent al zijn 4e winkel in Brugge Sint-Pieters. Dit bewijst dat je heel erg snel kan groeien binnen Domino’s en dat dit ook wordt aangemoedigd.

 

‘’Er werd voor Brugge Sint-Pieters gekozen vanuit de opportuniteit om te groeien en om alle inwoners, maar ook bedrijven in Brugge te kunnen voorzien van onze heerlijk verse pizza’s. Met onze delivery mogelijkheden, kunnen we bedrijven op snelle wijze voorzien van een lekkere en verse lunch. Niets beter dan een pizzalunch, toch?’’, aldus Kamil.

 

Kamil kijkt ernaar uit om de omgeving van Brugge Sint-Pieters kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment van Domino’s. Kamil adviseert hen om zeker de Spicy Chicken Mix en de Italian Margherita eens te proberen.

 

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar https://www.dominos.be/nl/over-dominos/5xbeter

Volledig elektrische bezorging

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden Blankenbergse Steenweg 161. In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald. De bezorging van de pizza’s vindt plaats in de omgeving van Brugge Sint-Pieters, waardoor het volledige bezorggebied in de regio Brugge wordt vergroot. Bezorging vindt plaats met volledig elektrische fietsen en scooters.  

 

De winkel is dagelijks geopend van 11.00-22.00.

 

Werken bij Domino’s Brugge Sint-Pieters?

Domino’s Brugge Sint-Pieters zoekt nog pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op https://www.dominosjobs.nl/, of meld je aan in de winkel.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL