Domino’s opent eerste winkel in Poperinge

Donderdag 16 december opent Domino’s de deuren van haar nieuwe winkel in Poperinge onder leiding van Zino Najat. De nieuwe winkel is gevestigd aan Bruggestraat 1 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten.

Doorgegroeid van bezorger naar franchisenemer binnen Domino’s

Zino is er trots op zijn derde winkel te openen in Poperinge. ‘’Nadat ik in 2015 ben begonnen met werken bij Domino’s als bezorger, opende ik in 2019 mijn eerste winkel. Ik ben er trots op nu ook in Poperinge een Domino’s vestiging te openen.

Voor Zino staan zijn werknemers op de eerste plaats, de relatie moet goed zitten met iedereen en alle werknemers moeten zich thuis voelen. Net zoals hij zich thuis voelt binnen Domino’s: “Ik ben Domino’s erg dankbaar voor de kansen die ze me hebben gegeven. Als je een beperking hebt, is het moeilijk om overal kansen krijgen en om je doelen te bereiken. Domino’s heeft mij deze kans gegeven en ik ben erg trots op alles wat ik tot nu toe heb bereikt. Met de opening van mijn 3e winkel, zal deze trots enkel nog maar groeien. Ik ben klaar om de inwoners van Poperinge volop te laten genieten van onze verse pizza’s.” Welke pizza Zino nieuwe klanten adviseert als eerste te proeven? Dat is zijn grote favoriet: de pizza Spicy Chicken Mix.

100% verse pizza's

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar www.dominos.nl/over-dominos/5xbeter

Actie voor Bednet en ClassContact

Bij Domino’s Poperinge geniet je tijdens de Delivery Days van de 2e pizza voor €2 bij bezorgen of van de decemberactie waar er bij aankoop van 1 cheesy bread, €2 wordt gedoneerd aan Bednet en ClassContact. Meer informatie is te vinden op: https://www.dominos.be/nl/aanbiedingen/cheesy-donations

Volledig elektrische bezorging

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden Bruggestraat 1. In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald en worden gegeten. De bezorging van de pizza’s vindt plaats in Poperinge met volledig elektrische fietsen en scooters.  

De winkel is dagelijks geopend van 11.00-22.00 uur.

Werken bij Domino's Poperinge?

Domino’s Poperinge zoekt nog pizzamakers en bezorgers om het team te komen versterken. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op https://www.dominosjobs.nl/ of in de winkel.

Over Domino's Belgium

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL