Domino's opent eerste winkel in Eeklo

Woensdag 17 november opent Domino’s Pizza de deuren van haar nieuwe winkel in Eeklo onder leiding van Kamil Yahia Mohamed. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Stationsstraat 50 en richt zich op het bezorgen en afhalen van pizza’s en diverse bijgerechten. Daarnaast heeft de winkel 8 zitplaatsen voor dine-in.  

 

Kamil is een goed voorbeeld van de mogelijkheden binnen Domino’s Pizza

Net als veel andere franchisenemers begon Kamil zijn carrière in 2011 bij Domino’s Pizza als maaltijdbezorger. Na twee jaar stond hij al als manager aan het roer van de winkel in Kiel. Met de motiverende hulp van franchisenemer Yassin, groeide Kamil door en werd hij manager van drie winkels te Antwerpen. Na in 2014 zijn eerste winkel te hebben geopend in Brugge, opende Kamil vorig jaar zijn 2e winkel in Torhout. De inmiddels ervaren franchisenemer, opent morgen de deuren van zijn derde vestiging in Eeklo. Hij vertelt: “Ik ben er trots op nu ook in Eeklo een Domino’s vestiging te openen, waar ik veel opportuniteit zie om te groeien.”

 

Kamil kijkt ernaar uit om de inwoners van Eeklo kennis te laten maken met het uitgebreide assortiment van Domino’s. Welke pizza hij nieuwe klanten adviseert als eerste te proeven? Dat zijn de pizza’s Spicy Chicken Mix en Italian Margherita.

 

100% verse pizza’s

Alle pizza’s bij Domino’s worden gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten. Het deeg is 100% vers en alle ingrediënten zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Met een breed aanbod aan verschillende ingrediënten, heeft Domino’s een uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Meer weten? Ga naar www.dominos.nl/over-dominos/5xbeter

 

Bij Domino’s Eeklo haal je tijdens de Delivery Days, elke maandag t/m donderdag, de 2e pizza voor maar €2,-.

Volledig elektrische bezorging

De nieuwe vestiging van Domino’s is te vinden aan de Stationsstraat 50. In de compacte en moderne winkel kan dagelijks worden afgehaald en worden gegeten. De bezorging van de gerechten gebeurt volledig elektrische fietsen en e-scooters.

 

De winkel is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00.

 

Werken bij Domino’s Eeklo?

Domino’s Eeklo is nog op zoek naar shiftrunners om het team te komen versterken. Een baan bij Domino’s staat garant voor plezier, flexibiliteit en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Meer informatie is te vinden op: https://www.dominosjobs.nl/

 

 

 

 

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL