Domino’s Pizza zet nieuwste innovatie Cal’z op het menu in België

Met 3 nieuwe smaakvolle gerechten, biedt Domino’s Pizza nu nog meer lunchmogelijkheden aan.
CalZ.PNG
  • PNG
CalZ.PNG

Naast een uitgebreid assortiment aan pizza’s, biedt Domino’s Pizza steeds meer gerechten aan geschikt voor lunch of als tussendoortje. Hiermee richt de keten zich op de populariteit van het lunchmoment in België en de groeiende vraag naar lunch-delivery. Na de introductie van de warm onthaalde Crunchy Chicken is nu ook de Cal’z verkrijgbaar bij alle vestigingen van Domino’s Pizza in België.  

Drie verschillende smaken

De Cal’z van Domino’s Pizza is een variant van de populaire Pizza Calzone. Doordat de pizza wordt dubbelgevouwen, kan de vulling er niet uitvallen en is de pizza gemakkelijk te eten. Dit maakt de Cal’z het perfecte lunch- en ‘on the go’ gerecht.

Domino’s Pizza start met drie verschillende smaken. De Cal’z Ham & Cheese met tomatensaus, mozzarella, ham en emmentaler; de Cal’z Goatcheese & Honey met mozzarella, geitenkaas, honing en emmentaler; en de Cal’z Chicken Kebab & Garlic Sauce met mozzarella, kip kebab, looksaus en emmentaler.

Tyla Robinson, innovatiechef bij Domino’s Pizza, vertelt : ‘’Met deze drie varianten van de Cal’z bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van vlees houdt, graag kip eet of vegetariër bent. Doordat je dit gerecht eet als een broodje, is het de ultieme lunchverwennerij.’’

De Cal’z is bij elke Domino’s Pizza vestiging in België verkrijgbaar voor de prijs van €4,95

Open all day

De laatste jaren neemt de populariteit van delivery meer en meer toe in België. Waar veel mensen Domino’s Pizza al weten te vinden voor het avondeten, wil Domino’s Pizza met de komst van de Cal’z ook het aanbod voor lunch delivery benadrukken.

Stefanie Aertgeerts, brand manager bij Domino’s Pizza: ‘’Maar liefst 1 op de 5 bestellingen betreft een bestelling voor de lunch. Voor Domino’s Pizza was dit een logische reden om ons lunch assortiment verder uit te breiden. Wat ons daarnaast opvalt is dat inwoners van België hun lunch graag thuis ontvangen en houden van het gemak van bezorgen. Maar liefst 60% van onze lunchsales zijn delivery orders.’’

Op enkele uitzonderingen na, zijn alle vestigingen van Domino’s de gehele dag geopend. Hiermee kan Domino’s Pizza in haar complete bezorggebied ook lunch verzorgen. Naast delivery is het voor klanten ook mogelijk om lunch af te halen of op te eten in het restaurant.

Gerelateerde thema's

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Schrijf je in en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Meld je aan

Ontvang het laatste Domino's Belgium nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL