BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Nieuws & media Gratis film bij pizza en Coca-Cola bij Domino's 

Gratis film bij pizza en Coca-Cola bij Domino’s


Vanaf 3 augustus biedt Domino’s Pizza een avond vol actie en spanning, een hilarische vrouwen avond of veel humor met het hele gezin. Wat het wordt, is aan de klant. Die kan bij aankoop na 20.00 uur van een pizza en een Coca-Cola frisdrank naar keuze een gratis online film kijken bij Pathé Thuis.

Domino’s is de samenwerking aangegaan met Pathé Thuis. Robert van Dijk, Marketing Manager Domino’s Pizza: “Film en pizza zijn een perfecte combinatie. Om te stimuleren dat onze klanten vaker ’s avonds na 20.00 uur bestellen, zijn we de samenwerking aangegaan met Pathé Thuis. De actie is nu al een groot succes, wat de relevantie van het gemak van pizza bestellen en direct film kunnen kijken nogmaals benadrukt.

Judith Hordijk, Marketing Manager & Partnerships Pathé Thuis: Wij zijn blij met deze samenwerking gezien de duidelijke overlap in consumptie moment; met pizza en film het ideale bioscoopavondje thuis. In nauwe samenwerking met Domino’s hebben we een aansprekende filmcampagne ontwikkeld passend bij de brede doelgroep van het merk. 

Klanten van Domino’s kunnen kiezen uit populaire on-demand films als American Sniper, Gooische Vrouwen 2, Dumb and Dumber To en Horrible Boses. De actie is geldig van 3 augustus tot en met 31 december 2015 en geldt voor bestellingen van een pizza en een Coca-Cola frisdrank na 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op: http://www.pathe-thuis.nl/dominos

Over Pathé Thuis  - Het beste uit de bioscoop als eerste in huis
Sinds de opkomst van video on-demand richt Pathé Thuis zich exclusief op het aanbieden van nieuwe films uit de bioscoop thuis. Pathé Thuis is voor iedereen via internet beschikbaar en kijk je op PC/laptop, Tablet, Smart TV van o.a. Samsung,  LG, Sony en Philips of Game Console van XBOX en PlayStation. 95% van de gebruikers waardeert Pathé Thuis met een 8 of hoger.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF444E25 - 172.16.0.65 - NEU]