BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Nieuws & media Amsterdam is de meest culinaire stad van Nederland

Amsterdam is de meest culinaire stad van Nederland

De meeste bestellingen komen echter uit Zuid-Holland


De zomervakantie is begonnen in Amsterdam. En dat merkt Domino’s Pizza. De Amsterdammers vieren dit overduidelijk met een pizza van Domino’s. Met temperaturen boven de 25 graden verkiest men een pizza van Domino’s boven de BBQ.

De meeste bestellingen komen uit de provincie Zuid- Holland, waar de grote steden Rotterdam en Den Haag zich bevinden, de nummer 2 en 3 in de top5 van meest culinaire Domino’s steden.

De meeste bestellingen in Amsterdam worden gedaan door een man, in de leeftijdscategorie 25- 34 jaar. Opmerkelijk, omdat landelijk de meeste bestellingen worden gedaan door een vrouw. Mannen kiezen voor de Perfect Pepperoni (6%). Ook vrouwen vinden deze pizza heerlijk, maar geven de voorkeur voor een half half pizza (7%).

In Amsterdam kiest men voor een blikje Coca Cola voor bij zijn pizza (3%). Het favoriete dessert zijn de Cinnastix, een kaneelbroodje met sweet icing dipsaus. Ruim 3% van de Amsterdammers verkiest dit dessert boven de hot choco cakes (tov ruim 7% nationaal). De Kick ’n Chicken is het favoriete side item onder de Amsterdamse mannen en vrouwen. 2% neemt dit bij zijn pizza, tov 3% nationaal.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF4448F3 - 172.16.0.62 - NEU]