BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Kaas maakt gelukkig!
Domino’s Pizza introduceert drie nieuwe kaaspizza’s

Berchem – 7 januari 2019

 

Wist je dat het eten van geel voedsel gelukkig maakt?* Het eten van voedsel met de kleur geel zorgt ervoor dat mensen gelukshormonen aanmaken. De kleur geel wordt namelijk geassocieerd met geluk en blijdschap. Domino’s Pizza draagt graag bij aan een gelukkig België. Want wat is er nou geler dan kaas? Daarom brengt Domino’s Pizza drie nieuw kaaspizza’s op de markt. In de varianten ‘Double Cheese & Onion’, ‘Chili Cheese & Beef’ en ‘Cheese Deluxe’. De kaaspizza’s zijn rijkelijk belegd met mozzarella, Emmentaler en Beemsterkaas en vanaf 7 januari verkrijgbaar vanaf € 5,-.

 

Verse kaas

Chef van Domino’s Tyla Robinson vertelt: “De pizza Margaritha met 100% Mozzarella staat al jaren in de top 5 van favoriete pizza’s. Dat was voor mij de reden om nieuwe kaaspizza’s te ontwikkelen. Ik werk uitsluitend met vers deeg en verse ingrediënten. Zo komt onze groente bij de lokale groenteboer vandaan. Voor mij was het dan ook een logische keuze om bij de nieuwe kaaspizza’s gebruik te maken van verse kaas. Mijn favoriet is de Cheese Deluxe, belegd met drie kaassoorten: Mozzarella, Emmentaler en Beemsterkaas.” Naast de drie nieuwe kaaspizza’s bereidt Domino’s Pizza ook het assortiment uit met Cheese Croquettes en Extreem Cheesy Bread.  

 

Kaas facts

  • Kaas maakt ons gelukkig. De kleur geel wordt namelijk geassocieerd met geluk en blijdschap.
  • Belgen houden van kaas. We eten zo’n 16 kilo kaas per persoon per jaar.
  • Domino’s gebruikt jaarlijks 1,6 miljoen kilo kaas op haar pizza’s.
  • Ook veganisten kunnen tegenwoordig een pizza met kaas eten. Want kaas wordt allang niet meer alleen gemaakt wordt van melk. Veganistische kaas wordt gemaakt van een mix van cashewnoten, sesamzaadjes, sojabonen, kokosolie, rijst en amandelen.
  • Kaas is niet alleen lekker, maar ook goed voor de gezondheid.* Zo zou het eten van kaas beschermen tegen hart- en vaatziekten.
  • De pizza Margaritha staat in de top vijf favoriete pizza’s bij Domino’s Pizza

 

*onderzoek van The Happy Egg Company (2017) en onderzoek van Chen, GC., Wang, Y., Tong, X. et al. Eur J Nutr (2017).

 

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1994 in België gevestigd en heeft hier inmiddels ruim 70 vestigingen. Als wereldwijde marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery-systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.be.

 

Noot voor de redactie 

Voor meer informatie, beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF7BD73E - 172.16.0.112 - NEU]