BESTEL ONLINE

 

Gorinchem, 15 november 2018 

Domino’s introduceert Datingapp op basis van pizzavoorkeur

Domino’s helpt singles met het vinden van hun pizzasoulmateGorinchem – 15 november 2018

Pizza Four Cheese of Pizza Hot & Spicy? Medium of Italian, bezorgen of afhalen? Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en gewoonten wanneer het aankomt op pizza. Domino’s komt met een app die pizzalovers matcht op basis van hun gezamenlijke pizzavoorkeur(en). In de app krijgen gebruikers pizza-gerelateerde vragen die op een luchtige manier iets zeggen over iemands persoonlijkheid.  ‘Hoe zoet ben jij?’ ‘Mag ananas op een pizza?’ De datingapp is vanaf  donderdag 15 november 2018 te downloaden in de verschillende app stores. Naast online flirten, organiseert Domino’s in de maand november en december verschillende date nights door heel het land.

 

Van online pizza flirt, naar real life pizza date

De liefde van de man gaat door de maag. En laten we eerlijk zijn, dit geldt voor de vrouw net zo goed. Datingapps zijn allang niet meer voor singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Anno 2018 zijn er datingapps die matchen op basis van afstand, opleidingsniveau of uiterlijk. Marianne Kemps van Domino’s vertelt: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizzasoulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?”

Alle ingrediënten voor een leuke match

Wanneer de app is gedownload, krijgen gebruikers een aantal vragen voorgeschoteld. Zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ of ‘Olijven op een pizza, ja of nee?’. Op basis hiervan ontstaat er een persoonlijk pizzaprofiel. Vervolgens gaat de app op zoek naar de perfecte pizzasoulmate. Is er een pizzamatch? Dan kan het chatten beginnen. In de app is bovendien de ‘cheesy pick-up line’ feature ingebouwd. Marianne Kemps vervolgt: “De cheesy pick-up lines zijn niet alleen leuk om een gesprek mee te starten. Ook wanneer je vastloopt tijdens het chatten, kun je het gesprek op gang krijgen met een van deze oneliners. Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet.” In de maanden november en december organiseert Domino’s dan ook bij verschillende vestigingen date nights. Op WWW.DOMINOS.NL/DOMINOS-DATING is te vinden wanneer de date nights worden gehouden.

Einde persbericht

 

 

 

 

Einde persbericht
Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1993 gevestigd in België en heeft hier inmiddels meer dan 60 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.be 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie of high res beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, 
marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15