BESTEL ONLINE

Nieuws & media Gouden Pizza gewonnen

Gouden Pizza gewonnen in de meest culinaire provincie van Nederland


De Gouden pizza uit de Domino’s Pizzachef campagne is gewonnen in Barendrecht.

Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien de meeste pizzachefs uit de provincie Zuid Holland komen, ruim 25%. Tijdens de pizzachef campagne werden bijna 14.000 pizza’s besteld met de nieuwste Domino’s Pizza tool “pizzachef”. 60 personen bestelden nav de tips van Domino’s Pizza de winnende combinatie. De Cheesy Crust is een populaire keuze, maar liefst 16,5% bestelde deze pizza. Het meest favoriete vlees is de Chicken kebab (34%) en de meest favoriete groente is rode ui (37%).

De gelukkige winnaar werd overvallen in zijn woning in Barendrecht door twee beveiligers die hem de gouden pizza overhandigden. Hij was er stil van. “Je hoort wel eens dat mensen iets winnen, maar denkt niet dat het jezelf ook overkomt. Ik weet niet wat ik moet zeggen”. 

M. Aalberts won de gouden pizza omdat hij als eerste de winnende combinatie maakte met Domino’s Pizza’s nieuwste online tool “Pizzachef”. Dat de winnende combinatie voor de start van de campagne ad random werd vastgesteld, bleek wel uit de winnende combinatie. Dit was een cheesy crust pizza, met bbq saus, mozzarella kaas, beenham, geitenkaas, tonijn en groene olijven. Een niet erg voor de hand liggende combinatie die de winnaar dan ook normaal gesproken niet bestelt. “Ik heb jullie facebook pagina in de gaten gehouden waar alle tips op stonden. Ik heb er twee besteld, ook een met een hot dog in de rand, omdat de tip was dat er iets in de rand zat”.