BESTEL ONLINE

Newsroom

Leuk dat je er bent! Bekijk hieronder het actuele overzicht van onze nieuwsberichten en een selectie van de beelden.

 

Vragen naar aanleiding van één van onze berichten of wil je meer weten over Domino’s Pizza? Neem dan contact op met Marianne Kemps, PR manager Domino’s Nederland en België.

 

Sponsoraanvragen
Heb je een sponsorverzoek? Neem dan contact op met de lokale franchisenemer. Contactgegevens van alle winkels vind je op onze website.

 

Over Domino's

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1993 in België gevestigd en heeft inmiddels meer dan 80 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 20 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza België maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Nederland en Denemarken. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.be.