BESTEL ONLINE

 

Maak kennis met de chef


Even voorstellen

Hi, ik ben Emeline .Sinds januari 2015 ben ik Domino’s chef van Nederland, België en Frankrijk. Voor Domino’s creëer ik pizza’s, desserts en bijgerechten. Ik heb een passie voor het maken van nieuwe recepten en creëren van een unieke smaakbeleving.

Achtergrond

Zelf kom ik uit Frankrijk en ik heb voornamelijk in Parijs gewoond. Ik heb de studie food/wine restaurant & hospitality gedaan. Na mijn studie ben ik begonnen als home chef, hier begon mijn avontuur als kok en de passie voor het maken van nieuwe recepten. Voordat ik bij Domino’s Pizza aan de slag ben gegaan heb ik 4 jaar bij KFC gewerkt. Ook heb ik als bijbaan bij een koksschool gewerkt en gekookt voor kinderen.

Wat vind je leuk aan je werk bij Domino’s?

Ik hou ervan om nieuwe recepten te maken. De verschillen tussen de bepaalde markten van Nederland, België en Frankrijk, inspireren mij. De differentiatie die ik bij Domino’s Pizza heb, vind ik fijn. Naast het bedenken van nieuwe recepten vind ik het bijhouden van de laatste foodtrends en het testen van verschillende restaurants erg leuk.

Wat zijn jouw ambities?

Mijn ambitie is om te groeien als chef binnen Domino’s. Wat ik binnen Domino’s het liefst zou bereiken, is het reduceren van het vet- en zoutgehalte in pizza’s, met daarbij het behoud van de beste smaak. Verder zijn we glutenvrije pizza’s en speltbodems aan het testen. Ook het blijven uitrollen van nieuwe producten met meer verse ingrediënten en het uitbreiden van de Chef’s Best range met focus op het toevoegen van Artisan pizza’s zijn punten waar ik veel mee bezig ben.

Waar haal je inspiratie vandaan?

Ik reis heel veel en tijdens het reizen probeer ik verschillende restaurants uit op zoek naar nieuwe recepten en combinaties. Door verschillende landen te ontdekken leer je meerdere markten kennen en begrijp je de behoeften van de klant beter. Ook spelen trends en hippe kleuren een rol in het bedenken van de beste nieuwe producten en recepten.

Wat ligt er standaard in jouw koelkast?

Yoghurt, kaas, groentes als muskuspompoen, wortel en pastinaak.

Wat is jouw favoriete diner?

Zelf eet ik het liefst Indisch, vooral de smaaksensatie in verschillende gerechten vind ik heerlijk.