BESTEL ONLINE

Take a Fresh Look   Our Products

 

Onze Producten


 

"Een goede pizza begint bij goede producten."

 

Een goede pizza krijg je niet zomaar. De kwaliteit van de pizza valt of staat bij de bereiding en de ingrediënten. Om de kwaliteit van onze pizza's te kunnen garanderen werken wij alleen met leveranciers die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Want een goede pizza begint bij de producten!

Paprika

"Midden in de nacht gesneden, de volgende dag op je pizza!"

 

 

Vers staat bij Domino's hoog in 't vaandel. Daarom hebben wij partnerships met leveranciers die daar net zo over denken als wij. Voor onder andere onze paprika's werken wij samen met groente leverancier Peter van Halder B.V. De groenten die Peter van Halder B.V. levert mogen groeien tot ze oogstrijp zijn. Daar houden wij van Domino's Pizza van..

De paprika's die Peter van Halder B.V. aan ons levert zijn vers, puur en gezond. Midden in de nacht gesneden, de volgende dag bij ons in de winkels. En alleen dan zijn ze goed genoeg voor onze pizza's.

Mozzarella

"Kaas fan? Dan krijg je gewoon extra veel!"

We gebruiken alleen 100% Mozzarella kaas op onze pizza's, zonder toevoegingen of vervangingen. Omdat wij vinden dat alleen de beste kaas goed genoeg is voor Domino's Pizza's. Kaasliefhebbers kunnen ook vragen om 'extra kaas' voor een extra smakelijke kaaservaring

 

TOMATENSAUS

"De essentie van een goede pizza is de tomatensaus."

Een goede tomatensaus is essentieel voor een goede pizza. Bij Domino's Pizza gebruiken wij iets meer dan 2 kg tomaten om 1 kg saus te maken.

 

Alleen dan is het goed genoeg voor onze pizza's.