BESTEL ONLINE

Domino's onthult plannen voor 's werelds eerste Commerciële Zelfrijdende Bezorg Voertuig

Domino's lanceert DRU


 

Dit is DRU. Onze nieuwste werknemer bij Domino's. Hij ziet er misschien wat anders uit dan je zou verwachten, maar ook DRU gaat je pizza bezorgen! DRU (Domino's Robotic Unit) is onze eerste zelfrijdende bezorg voertuig en wordt klaargestoomd om jouw bestelling tot aan huis te bezorgen. Met zijn slanke, verfijnde vorm en vriendelijke persoonlijkheid om Domino's klanten de beste service te verlenen, is DRU de eerste wereldwijze zelfrijdende pizza bezorger! 

 

DRU is een voertuig op 4 wielen met compartimenten om warme gerechten warm te houden, en gekoelde producten ijskoud te houden terwijl hij met gepaste snelheid onderweg is naar jouw locatie. DRU gaat zelfstandig navigeren vanuit 1 van onze winkels en kiest de beste route tot jouw locatie. De on-board sensoren zorgen ervoor dat allerlei obstakels tijdens zijn rit worden vermeden. 

Helaas is DRU nog niet volledig ontwikkeld om op zeer korte termijn ingezet te worden. We zijn alleen zo enthousiast over DRU, dat we dit graag met iedereen willen delen! Wij zijn overtuigd dat DRU een van de meest innovatieve ontwikkelingen gaat zijn die het bestellen en bezorgen van pizza nog makkelijker en beter gaat maken!