BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

5 dingen die je doet tijdens het WK met Domino's

Het is bijna zover! Wij kunnen niet wachten tot het WK 2018 begint. Zoals elk jaar hangen wij de Belgische vlag uit ons raam, verkleden wij ons in het rood en juichen wij erop los. Elke voetbalfanaat heeft zijn eigen tradities en rituelen. Herken jij jezelf in de 5 dingen die je doet tijdens het WK met Domino's?

Een kleine zonde waard

We zijn waarschijnlijk allemaal schuldig. Het zonnetje straalt, de vogels zingen en... Kevin De Bruyne roept jou naar de TV. Voor sommigen een excuus om binnen te blijven maar voor anderen om hun studies en werk even opzij te schuiven.

Terwijl de rest geniet van het WK, kan je je moeilijk concentreren. Gun jezelf dan maar meer pauzes tussendoor. Je pakt een pauze van 10 minuten maar die wordt al gauw 30 minuten. Nu jouw pauze toch is uitgelopen kan je beter ineens heel de match kijken. Een eeuwige cyclus waar je niet uit kan ontsnappen. Dit wordt een nachtje doordoen...

De heetste zomer memes

Memes overheersen ons leven. Of het nu gaat om politiek, religie, mensen, Of zElFs eEn zIn, memes zijn een omvattende koepel. Daarom is het WK een bron van inspiratie en ingeving. Herinner je je nog de geweldige verdediging van Guillermo Ochoa tijdens het WK 2014? Zoek zijn naam maar op en je weet direct hoe goed hij het Mexicaanse team verdedigde.

Wij genieten graag van een goede meme over onze Duivels en ook dit jaar verwachten wij een heleboel nieuwe. Perfect om de stilte tussen matches sneller te laten gaan.

Maak plaats, Roberto!

Soms vloeken we toch zo hard op de mannen die het WK samen houden. Je bent een professionele voetbalfan of je bent het niet maar je weet het altijd beter dan de scheidsrechter.

Voor de televisie analyseer jij alles en bedenk je de beste strategieën. jij wint altijd discussies met vrienden. Daarboven op moet je jouw mening delen op Twitter. Misschien maak jij zo kans om de nieuwe (assistent-)coach van de Rode Duivels te worden.

Het WK-lied 2018

Het mooie aan het WK? Het brengt mensen samen. Dat één moment in het jaar dat heel België en de wereld zich verbonden voelt.

In die belangrijke periode van het jaar, versterken we die verbondenheid met niets anders dan het Wk lied. Dit jaar krijgt niemand minder dan Jason Derulo met zijn nummer 'Colors' de titel van 'Officieel WK 2018 Lied'. De adembenemende en kleurrijke beelden in de video wakkeren direct jouw WK geest aan. Je wordt verleid om te dansen. De melodische en verleidelijke beat nemen je mee naar het WK waar heel de wereld samenkomt.

Vergeet zeker niet om 'Colors' vanbuiten te leren en de longen uit jouw lijf te zingen.

WK. Vrienden. Pizza.

Het WK is geen WK zonder Domino's pizza. Geniet nog intenser van de matches met jouw vrienden terwijl je geniet van een heerlijke pizza.

Hoe maak jij heel het WK moment af met Domino's? Bestel online of telefonisch. Kies voor jouw favoriete pizza's in combinatie met de lekkerste bijgerechten. Daar hoort natuurlijk een verfrissende biertje of frisdrank bij. Daarna vier je de overwinning met de verschillende smaken van Ben & Jerry's. Deel met jouw vrienden of geniet van een hele pizza voor jou alleen.

Eenvoudig online te bestellen en geleverd voordat de match begint. 

Bestel nu

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF55ED23 - 172.16.0.29 - WEU]