BESTEL ONLINE Bezorgen
Of
Afhalen

Domino's Franchise 

Franchise Information Day


Op vrijdag 8 november 2019 organiseren we een FRANCHISE INFORMATION DAY te Domino’s Pizza Beringen (Koolmijnlaan339/3, 3581 Beringen).

De Franchise Information Day start om 12u00 en loopt tot 15u00. Dit is het ideale moment voor geïnteresseerden die verblijvend en laagdrempelig kennis willen maken met ons merk.

Interesse? Gelieve je in te schrijven via franchise@dominos.be

 

Welkom!


Welkom op de Domino’s Pizza franchise site!

Domino’s Pizza België is één van de grootste pizza bezorg organisatie in heel België met pizza- en slicewinkels verspreid door het hele land.

Momenteel hebben wij meer dan 85 vestigingen en we streven ernaar om door te groeien naar ruim 150 vestigingen!

Het Domino’s Management Team, geleid door Misja Vroom, stuurt een ondernemende organisatie aan met een zeer gerichte visie – we willen NUMBER ONE IN PEOPLE en NUMBER ONE IN PIZZA zijn! Onze missie geeft onze ambitie duidelijk weer – “Sell more pizza, have more fun!”.

Als gevolg hiervan, zijn wij ervan overtuigd dat het super leuk is om bij en met Domino’s samen te werken. Wij streven naar een laag personeelsverloop en zijn er trots op dat wij een grote loyaliteit onder onze medewerkers ervaren. Loyaliteit die afkomstig is van mensen die onze toewijding voor perfectie en plezier delen. En stuk voor stuk hebben zij pizzasaus door hun aderen stromen.

 

Ik wil franchisenemer worden

Ik heb een locatie ter beschikking

Beurzen en Franchise Information Days 


Meerdere keren per jaar staan wij op beurzen of organiseren wij een Franchise Information Day. Dit om geïnteresseerden de mogelijkheid te geven op een laagdrempelige manier met onze formule kennis te maken.

 

Op de volgende data en locaties zijn wij laagdrempelig benaderbaar:

 

Op 6 september 2019 organiseren we een FRANCHISE INFORMATION DAY te Domino’s Pizza Gent (Kon. Astridlaan 226, 9000 Gent). De Franchise Information Day start om 12u00 en loopt tot 15u00. Dit is het ideale moment voor franchise-geïnteresseerden om Domino’s Pizza beter te leren kennen.

Interesse? Gelieve je in te schrijven via franchise@dominos.be

 

Meer info volgt snel

 

Aanmelden voor open dag