BESTEL ONLINE

 

 

Informatie over COVID-19

Cliquez ici pour la page française

Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. We attenderen en instrueren de winkels extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van  250 graden. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de Federale Overheid. Bepaalde winkels sluiten om 22.00 uur, waarbij tot 21.45 uur besteld kan worden. Het sluitingsuur hangt af van winkel tot winkel. De mogelijkheid om af te halen blijft, maar we adviseren om voor bezorgen te kiezen. Al onze bezorgingen worden contactloos geleverd. Dat is de meest veilige manier.

Woensdag 18-3-2020 | Domino’s blijft open voor afhalen en bezorgen 
Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen afgekondigd door de Belgische Veiligheidsraad, blijft Domino’s Pizza open voor bezorgen en afhalen. Bij het afhalen van een bestelling wordt gevraagd om de ‘Social Distance’ te respecteren en zijn er per winkel bijkomende maatregelen getroffen. 

Dinsdag 17-3-2020 | Alle leveringen worden contactloos bezorgd
Alle leveringen worden vanaf vandaag contactloos bezorgd. Per winkel zijn er maatregelen genomen om het ophalen van je bestelling zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Woensdag 11-3-2020 | Contactloos bezorgen
Per vandaag biedt Domino’s de mogelijkheid om op dominos.be te kiezen voor contactloos bezorgen. Meer informatie hierover vind u bij 'Meest gestelde vragen'

Donderdag 30-4-2020 
Over het gebruik van mondkapjes geven de overheden uit Europa verschillende adviezen. In de week van 20 april kondigde de Nationale Veiligheidsraad versoepeling van de regels aan. In dit proces spelen ook het dragen van mondkapjes een belangrijke rol. Naarmate de maatregelen geleidelijk worden afgebouwd, zullen stoffen maskers worden aanbevolen voor elke situatie waarin geen veilige afstand kan worden genomen. Bij Domino’s doen we er alles aan om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Wij volgen het advies van de Veiligheidsraad. Naast het regelmatig wassen van de handen en het houden van 1.5 meter afstand, bieden wij mondkapjes aan onze medewerkers in de winkels. De winkels krijgen hiervoor instructies voor het juist gebruik van de mondkapjes. 

Maandag 19-10-2020
Vanaf vandaag moeten al onze winkels sluiten om 22:00 en mag er geen alcohol verkocht worden na 20:00. Tevens is het ook verboden om dine-in aan te bieden aan onze klanten.

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Wat is contactloos bezorgen?

Contactloos bezorgen is wanneer de bezorger, op verzoek van de klant, de bestelling neerlegt op de afgesproken locatie (b.v., voor de voordeur) om zodoende op min. 2 meter afstand van de klant te blijven.

 

Hoe werkt contactloos bezorgen?

 • Bestelt u op dominos.be, kies voor de optie: ‘contactloos bezorgen’.  Tijdens het bestelproces is er vanaf heden de mogelijkheid om bij de 'bezorginstructies' de optie contactloos bezorgen te kiezen. Zodra u kiest voor een contactloze bezorging, vervalt de mogelijkheid om contant aan de deur af te rekenen. U kunt op dominos.be zonder transactiekosten betalen met BanContact, creditcard of PayPal.
 • De bezorger belt bij u aan en legt uw bestelling voor de voordeur in de warmhoud tas.
 • De bezorger neemt vervolgens twee meter afstand en wacht tot u de bestelling uit de tas heeft gehaald.
 • Zodra de deur dicht is, wordt de tas meegenomen.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn pizza veilig kan eten?

Veiligheid staat op 1. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen zodat jij veilig je pizza kunt eten. Alle medewerkers wassen en desinfecteren regelmatig hun handen. Nadat jouw pizza is gemaakt, gaat de pizza in een oven van meer dan 250 graden. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven.

Kan ik een pizza afhalen of kan ik mijn bestelling in de winkel op eten?

Ja dat kan. Natuurlijk blijft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers op nummer 1 staan. Daarom adviseren we je om te kiezen voor contactloos bezorgen. Besluit je om je pizza af te komen halen, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

 • Niet meer dan 1 klant in de winkel (grotere winkels max 2 of 3 personen)
 • Indien je buiten moet wachten, houd dan voldoende afstand (min. 1,5meter)
 • Plaats bij voorkeur via nl en betaal met een online betaalmethode
 • Geen lichamelijk contact tussen personeel of klanten
 • Toiletten zijn niet toegankelijk voor klanten
 • Klanten zijn verplicht om mondmasker te dragen
 • Klanten moeten verplicht hun gegevens achter laten (registratieplicht)

Goed om te weten:

 • Wist je dat je met de pizzatracker online je bestelling kunt volgen?  Je ziet precies wanneer je pizza in de oven gaat. Het duurt dan gemiddeld 6 minuten voordat de pizza klaar is.
 • Niet alle winkels accepteren geen contactgeld meer. Zorg daarom dat je je bestelling online hebt betaald

Waarom biedt Domino’s contactloos betalen aan?

Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, en het advies van de Belgische overheid om 1,5 meter afstand te bewaken, kunnen we door middel van contactloos bezorgen op een veilige en een verantwoorde manier de maaltijden bij u aan huis blijven bezorgen.

 

Gaan alle winkels contactloos bezorgen?

Ja, waar we eerder de mogelijkheid voor contactloos bezorgen als optie aanboden, hebben we naar aanleiding van de verscherpte maatregelen ons beleid aangepast. Tot in ieder geval eind mei zullen we contactloos blijven bezorgen

 

Hoe lang blijft dit van kracht?

In ieder geval tot eind augustus. De veiligheid van onze klanten en werknemers staat op nummer 1. Pas wanneer de Veiligheidsraad aangeeft dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is om contactloos bezorgen aan te blijven bieden.

Goed om te weten:

 • De bezorgtijd kan langer zijn dan je van ons gewend bent. Houd de pizzatracker op de website goed in de gaten als je een bestelling hebt geplaatst. Dan zie je wanneer de bezorger onderweg is.
 • Onze bezorgers doen er alles aan om jouw verse pizza zo veilig en snel mogelijk te bezorgen.

 

Kan ik contant betalen?

Contact betalen is terug mogelijk bij zowel afhalen als levering. Betaling kunt u doen op dominos.be. Zonder transactiekosten kunt u betalen met BanContact, creditcard of PayPal.

Is het gebruik van mondkapjes in lijn met het advies van de veiligheidsraad?

Ja. De Nationale Veiligheidsraad heeft in een persconferentie aangekondigd dat het dragen van mondkapjes een belangrijk onderdeel zijn voor de versoepeling van de regels. Juist in situaties waarin het lastig blijkt om 1.5 meter afstand te houden. Wij volgen de adviezen en hebben ons voorbereid om ook in de fase van versoepeling zo veilig mogelijk pizza’s te bakken en te bezorgen. Daar hoort het dragen van mondkapjes bij.

Waarom gaat Domino’s over tot het gebruik van mondkapjes?

De Nationale Veiligheidsraad heeft in een persconferentie aangekondigd dat het dragen van mondkapjes een belangrijk onderdeel zijn voor de versoepeling van de regels. Wij volgen de adviezen en hebben ons voorbereid om ook in de fase van versoepeling zo veilig mogelijk pizza’s te bakken en te bezorgen. Daar dragen mondkapjes aan bij.
Goed om te realiseren is, is dat COVID-19 een infectieuze ziekte veroorzaakt door het recent ontdekte coronavirus en wordt verspreid door kleine nies en/of hoest-druppeltjes in de lucht. Mondkapjes zijn bedoeld als extra hulpmiddel in het beschermen van onze medewerkers en klanten, bovenop de belangrijkste maatregelen zoals het wassen van de handen en het houden van 1.5 meter afstand.

Hoe zorgt Domino’s voor het juiste gebruik van mondkapjes?

Alle teamleden worden nauwkeurig geïnstrueerd over het juiste gebruik van de mondkapjes. De leidinggevenden in de winkel zullen het zorgvuldig en juiste gebruik van de mondkapjes ook blijven controleren.

Heeft het dragen van mondkapjes zin?

Mondkapjes zijn een extra hulpmiddel om onze medewerkers en klanten te beschermen, maar bieden géén garantie om het virus tegen te houden. De belangrijkste maatregelen blijven het wassen van de handen en het houden van 1.5 meter afstand. Het dragen van een mondkapje kan bescherming bieden in het overdragen van het virus, wanneer iemand het virus met zich meedraagt en zich hier niet van bewust is. Daarnaast zorgt het dragen van mondkapjes voor extra bewustwording om bijvoorbeeld het gezicht niet aan te raken.