BESTEL ONLINE Bezorgen
Of
Afhalen

 

 

Informatie over COVID-19

Cliquez ici pour la page française

Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. We attenderen en instrueren de winkels extra op het naleven van de procedures voor voedselveiligheid- en hygiëne. Zoals het regelmatig wassen en schoonmaken van de handen met zeep en desinfectans. Nadat de pizza’s zijn gemaakt gaan ze in een oven van  250 graden. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet aangeraakt met handen. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. We volgen nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van de Federale Overheid. Daarom sluiten onze winkels om 22.00 uur. Bestellen kan tot 21.45 uur. Bovendien hebben we onze openingstijden aangepast. De mogelijkheid om af te halen blijft, maar we adviseren om voor bezorgen te kiezen. Al onze bezorgingen worden contactloos geleverd. Dat is de meest veilige manier. Domino’s heeft haar afhaalkorting stopgezet. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen.

Woensdag 18-3-2020 | Domino’s blijft open voor afhalen en bezorgen 
Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen afgekondigd door de Belgische Veiligheidsraad, blijft Domino’s Pizza open voor bezorgen en afhalen. Bij het afhalen van een bestelling wordt gevraagd om de ‘Social Distance’ te respecteren en zijn er per winkel bijkomende maatregelen getroffen. 

Dinsdag 17-3-2020 | Alle leveringen worden contactloos bezorgd
Alle leveringen worden vanaf vandaag contactloos bezorgd. Daarnaast zullen alle pizza's ongesneden geleverd worden. Per winkel zijn er maatregelen genomen om het ophalen van je bestelling zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Woensdag 11-3-2020 | Contactloos bezorgen
Per vandaag biedt Domino’s de mogelijkheid om op dominos.be te kiezen voor contactloos bezorgen. Meer informatie hierover vind u bij 'Meest gestelde vragen'

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Wat is contactloos bezorgen?

Contactloos bezorgen is wanneer de bezorger, op verzoek van de klant, de bestelling neerlegt op de afgesproken locatie (b.v., voor de voordeur) om zodoende op min. 2 meter afstand van de klant te blijven.

 

Hoe werkt contactloos bezorgen?

 • Bestelt u op dominos.be, kies voor de optie: ‘contactloos bezorgen’.  Tijdens het bestelproces is er vanaf heden de mogelijkheid om bij de 'bezorginstructies' de optie contactloos bezorgen te kiezen. Zodra u kiest voor een contactloze bezorging, vervalt de mogelijkheid om contant aan de deur af te rekenen. U kunt op dominos.be zonder transactiekosten betalen met BanContact, creditcard of PayPal.
 • De bezorger belt bij u aan en legt uw bestelling voor de voordeur in de warmhoud tas.
 • De bezorger neemt vervolgens twee meter afstand en wacht tot u de bestelling uit de tas heeft gehaald.
 • Zodra de deur dicht is, wordt de tas meegenomen.

Hoe weet ik zeker dat ik mijn pizza veilig kan eten?

Veiligheid staat op 1. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen zodat jij veilig je pizza kunt eten. Alle medewerkers wassen en desinfecteren regelmatig hun handen. Nadat jouw pizza is gemaakt, gaat de pizza in een oven van meer dan 250 graden. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet zouden overleven. Zodra de pizza uit de oven komt, wordt deze niet aangeraakt met handen. Door middel van een pizzaschep gaat de pizza ongesneden in de doos.

Kan ik een pizza afhalen?

Ja dat kan. Natuurlijk blijft jouw gezondheid en dat van onze medewerkers op nummer 1 staan. Daarom adviseren we je om te kiezen voor contactloos bezorgen. Besluit je om je pizza af te komen halen, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

 • Niet meer dan 1 klant in de winkel (grotere winkels max 2 of 3 personen)
 • Indien je buiten moet wachten, houd dan voldoende afstand (min. 1,5meter)
 • Het is niet toegestaan in de winkel te blijven of bestelling op te eten
 • Plaats bij voorkeur via nl en betaal met een online betaalmethode
 • Winkel sluit om 22.00 uur
 • Bestellen kan tot 21.45 uur

Goed om te weten:

 • Wist je dat je met de pizzatracker online je bestelling kunt volgen?  Je ziet precies wanneer je pizza in de oven gaat. Het duurt dan gemiddeld 6 minuten voordat de pizza klaar is.
 • Niet alle winkels accepteren geen contactgeld meer. Zorg daarom dat je je bestelling online hebt betaald.

Waarom biedt Domino’s contactloos betalen aan?

Met de actuele nieuwsberichten omtrent de COVID-19 crisis, en het advies van de Belgische overheid om 1,5 meter afstand te bewaken, kunnen we door middel van contactloos bezorgen op een veilige en een verantwoorde manier de maaltijden bij u aan huis blijven bezorgen.

 

Gaan alle winkels contactloos bezorgen?

Ja, waar we eerder de mogelijkheid voor contactloos bezorgen als optie aanboden, hebben we naar aanleiding van de verscherpte maatregelen ons beleid aangepast. Tot in ieder geval 6 april zullen we uitsluitend contactloos bezorgen.

 

Hoe lang blijft dit van kracht?

In ieder geval tot 6 april. De veiligheid van onze klanten en werknemers staat op nummer 1. Pas wanneer het RIVM aangeeft dat voorzorgsmaatregelen worden opgeheven, zullen we bekijken of het wenselijk is om contactloos bezorgen aan te blijven bieden.

Goed om te weten:

 • De bezorgtijd kan langer zijn dan je van ons gewend bent. Houd de pizzatracker op de website goed in de gaten als je een bestelling hebt geplaatst. Dan zie je wanneer de bezorger onderweg is.
 • Onze bezorgers doen er alles aan om jouw verse pizza zo veilig en snel mogelijk te bezorgen.

 

Kan ik contant betalen?

Wanneer u kiest voor contactloos bezorgen, kunt u niet contant betalen. Betaling kunt u doen op dominos.be. Zonder transactiekosten kunt u betalen met BanContact, creditcard of PayPal.