BESTEL ONLINE

.

 

 

 

Veiligheid op nummer 1

De veiligheid van ons voedsel, van onze medewerkers en klanten, staat op nummer 1. Domino’s volgt de ontwikkelingen en het advies van de overheid op de voet. Hiermee garanderen we dat de winkels handelen in lijn met de strikte voedselveiligheid en hygiëne maatregelen. We kunnen dit alleen samen en vragen daarom om je begrip in de winkels en voor onze bezorgers. Onderstaand vertellen we meer over onze maatregelen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

 

Vlaanderen

Vanaf 29 oktober gelden er ook in Vlaanderen weer strengere maatregelen. Om zowel het bezorgen als afhalen zo goed mogelijk te laten verlopen, gelden op dit moment de volgende regels.

• Plaats bij voorkeur via dominos.be en betaal met een online betaalmethode
• Contactloos bezorgen is niet meer verplicht, maar bieden we optioneel aan. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het online bestellen.
• In sommige winkels wordt contant geld geaccepteerd. Betaal dan zo gepast mogelijk.

 

Wallonie & Brussel

In onze Domino’s winkels volgen we de maatregelen vanuit de overheid. In onze winkels gelden op dit moment de volgende regels:


• Plaats bij voorkeur via dominos.be en betaal met een online betaalmethode
• Contactloos bezorgen is niet meer verplicht, maar bieden we optioneel aan. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het online bestellen.

 

Veiligheid van onze medewerkers

De veiligheid van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Zij zetten zich iedere dag in om verse pizza’s te maken én te bezorgen. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat zij hun werk zo veilig mogelijk kunnen doen. Zoals:

• Alle medewerkers hebben een verplichte online training gevolgd hoe zij veilig kunnen werken. Dagelijks wordt er gekeken door de manager of de veiligheidsregels op een juiste manier worden uitgevoerd.
• Onze medewerkers dragen mondmaskers tijdens het werken in de winkel.
• Alle werkplekken worden frequent schoongemaakt.

 

 

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

 

Is Domino’s open voor afhalen en bezorgen?

Ja. Al onze winkels zijn open voor afhalen en bezorgen. In onze winkels leven wij de maatregelen vanuit de overheid na.

 

Is het tonen van de Corona Safe App verplicht? 

Het tonen van de corona safe app is verplicht bij dine-in. Bij afhalen is het tonen van de corona safe app niet verplicht.  

 

Bezorgt Domino’s nog contactloos? 

We bieden contactloos bezorgen daarom als optie aan, maar het is niet meer verplicht. Vind je het prettig dat jouw bestelling contactloos wordt bezorgen, kun je dit aangeven tijdens het online bestellen.

Kan ik mijn pizza opeten in een van jullie winkels?

De mogelijkheden voor dine-in zijn tijdens de uitbraak van Covid-19 beperkt. Afhankelijk van de grootte van de winkel en de maatregelen, zijn sommige winkels open voor dine-in. Afhalen is in al onze winkels mogelijk.

 

Tot wanneer gelden alle maatregelen?

Domino’s volgt de ontwikkelingen en het advies van de overheid de voet. Daarnaast letten we zelf extra goed op de veiligheid en hygiëne van onze klanten en medewerkers.

 

Kan ik weer contant betalen?

Vanuit veiligheid van onze medewerkers en klanten, vragen we je om je bestelling online te betalen. Enkele winkels accepteren contant geld. Raadpleeg de website van jouw lokale Domino’s voor de betaalmogelijkheden.

 

Is het dragen van een mondmasker nog verplicht?

Ja, dit is verplicht in onze winkels in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

 

Ik hoorde dat Domino’s personeel zoekt, hoe kan ik solliciteren?

Wat fijn dat je bij ons wilt komen werken, op www.dominosjobs.be vind je een actueel overzicht van de vacatures. Je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen bij een winkel bij jou in de buurt.