BESTEL ONLINE

AANBIEDINGEN

Domino's Pizza smaakt nog beter als je minder moet betalen. We veranderen regelmatig onze menukaart en aanbiedingen. Bekijk de actuele aanbiedingen op alle Domino's Pizza-locaties. Daarnaast zijn er lokale aanbiedingen per winkel.

Thick Shake Deal €3

Thick Shake Deal


Wat is er met het prachtige zomerweer nou lekkerder dan een pizza? Een pizza met een heerlijk verkoelende Thick Shake. Van 15 juli t/m 28 juli betaal je bij aankoop van een pizza slechts €3 voor een Thick Shake. Waar wacht je nog op 😊?

Bestel nu!

*enkel geldig bij afhalen

Gekke Dinsdag Zaterdag

Gekke Di/Za : 75459


Hou jij van korting op pizza? Dan ben je bij Domino's aan het goede adres, want elke week hebben we een scherpe aanbieding op dinsdag en zaterdag. Dit betekent dat alle regular pizza's €6 zijn bij afhalen!

MEER INFORMATIE

NIEUW: My Domino's Box


Kun jij niet kiezen tussen jouw favorieten? Twijfel dan niet langer en bestel de My Domino's Box! Stel jouw eigen box samen met 1 mini pizza (18 cm) en 2 bijgerechten. Er zijn bijna 500 verschillende combinaties mogelijk, dus je kan altijd weer iets nieuws proberen 🍕 

Bestel nu

Delivery Days


Van maandag t/m donderdag profiteer je van een heerlijke korting als je jouw pizza's laat bezorgen!

Meer informatie

App only deals


Bestel nu via de app en krijg 10% korting op je bestelling.

Download nu

Lunch deals


Bij vele van onze winkels is het nog goedkoper om overdag je pizza's te bestellen. We hebben lunchdeals voor €5, €6 of €7 naargelang je locatie. 

Ontdek welke deal jouw winkel aanbiedt. 

Bestel nu!

Voorwaarden van coupons: een minimum orderbedrag kan worden toegepast bij levering. Coupons zijn niet cumuleerbaar. Promotie alleen geldig op www.dominos.be. Meer info op https://www.dominos.be/nl/aanbiedingen/voorwaarden-kortingscodes