BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Taste the difference!


 

Smaakvoller, kleurrijker en passievoller dan ooit tevoren. Dit zijn de Taste the Difference pizza's van Domino's. Deze nieuwe en verbeterde pizza's van Domino's zijn bereid met bekende ingrediënten maar veelal met nieuwe of verbeterde ingrediënten. Onze chef heeft de huidige pizza's eens onder de loep genomen en heeft een aantal verbazingwekkende aanpassingen aangebracht. Het verschil is duidelijk te proeven! 

De Taste the Difference pizza's zijn de improved Tonno Pizza, improved Hawaiian pizza en de improved Diabolika. De improved Hawaiian bevat nu grotere stukken ananas en ham en nog lekkerdere kruiden. De improved Diabolika is voor de pittige fijnproever. De combinatie van mozzarella, gehakt, merguez, rode ui en jalapeños levert een overweldigende Domino's pizza-ervaring op. 

Bij Domino's maken we het je graag gemakkelijk. Je kunt ook de Taste the Difference pizza's eenvoudig online bestellen zonder dat je naar de winkel hoeft te komen! Domino's bezorgt jouw pizza op locatie waardoor je overal, het hele seizoen lang, van de Taste de Difference pizza's kunt genieten. Mocht je met je eigen ogen willen zien hoe jouw pizza wordt bereid, hopen wij je te ontmoeten in een van onze vestigingen! Bestel je pizza online voor afhalen & bezorgen.

 

Bestel hier!

 

Diabolika

Tomatensaus, mozzarella, rode ui, gehakt, Merguez & Spaanse pepers.

Vanaf €5,00

BESTEL NU

Hawaiian

Tomatensaus, mozzarella, gegrilde ham & ananas

Vanaf €5,00

BESTEL NU

Tonno

Tomatensaus, mozzarella, tonijn, rode ui & olijven

Vanaf €5,00

BESTEL NU

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0050F2E8AD40 - 172.16.0.73 - WEU]