BESTEL ONLINE

.

 

 

Upgrade jouw lunch met deze 3 heerlijke gerechten

Domino’s Pizza breidt haar menu verder uit met de introductie van de Cal’Z. Maar liefst 1 op de 5 bestellingen bij Domino’s Pizza betreft een lunchorder. Daarnaast zijn bijna alle vestigingen de gehele dag geopend. De experts van Domino’s Pizza tippen 3 heerlijke gerechten voor een upgrade van jouw lunch.

 

1: De Cal’Z

De nieuwste introductie van Domino’s Pizza is de Cal’Z en gelijk onze nummer 1 lunchtopper. De Cal’Z is gemaakt van een halve bol pizzadeeg en wordt rijkelijk gevuld. Doordat de pizza wordt dubbelgevouwen en minder groot is dan een hele pizza, is dit het perfecte ‘on the go’ gerecht.
Van de beschikbare smaken gaan wij al watertanden. Kies je voor de Cal’Z Ham & Cheese, Goatcheese & Honey of Chicken Kebab & Garlic Sauce?


De Cal’Z is vanaf 18 oktober verkrijgbaar bij Domino’s Pizza België voor de prijs van €4,95.

 

2: Pizza Veggi

Every hour is pizza hour! Natuurlijk kun je ook pizza als lunchgerecht bestellen. De pizza veggi is de perfecte lunch pizza: gemaakt van vers deeg, tomatensaus, mozzarella, spinazie, verse tomaten, champignons, paprika, rode ui, olijven en pizzakruiden. Of stel een pizza samen die helemaal past bij jouw smaak.

Op dinsdag en zaterdag kan je een pizza afhalen voor maar € 4,95 tijdens de Gekke Dinsdag/Zaterdag actie. Dat maakt je lunch extra voordelig.

 

3: Crunchy Chicken

Zin in iets anders dan pizza? Dat komt goed uit, want Domino’s Pizza verkoopt ook kip. Crunchy Chicken is speciaal voor Domino’s ontwikkeld en heeft een unieke ‘’Southern Style’’ kruidenmix. De kip is ondergedompeld in karnemelk en krijgt daardoor een lekkere en malse smaak. Vervolgens zorgen de ovens van Domino’s voor een krokante korst. Je kunt kiezen uit drie verschillende buckets: ‘’Boneless Bucket, Boneless Bucket Large en de Mix Bucket’’.


Gemakkelijk thuisbezorgd


Wist je dat lunch delivery steeds populairder wordt in België? Van alle lunch sales bij Domino’s Pizza, is maar liefst 60% delivery. Terwijl jij thuis of op kantoor nog wat mailtjes afmaakt, wordt jouw lunch vers bereid en snel bezorgd. Maak jij juist liever een wandelingetje in jouw lunchpauze? De restaurants van Domino’s zijn ook open voor afhaal of lunch ter plekke in het restaurant.