BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

PayPal-actie! Gratis pizza bij betaling met PayPal!

PayPal-actie bij Dominos.be! Als je van 29 augustus 2018 tot 12 september een pizza koopt en betaalt via PayPal, krijg je 1 gratis regular pizza bij aankoop van 1 pizza. Bij bezorgen krijg je een gratis regular pizza bij een aankoop van 2 pizza’s. Enkel geldig online en tot 16uur. Waar wacht je nog op? Betaal snel en gemakkelijk met PayPal, en geniet van jouw gratis regular pizza!

Gebruik code 

1+1: 47630

2+1: 66479

Bestel nu!

 

Wil je je vrienden geld terugvragen voor de pizza’s die je hebt betaald? Met de PayPal-app kun je gemakkelijk een betaalverzoek sturen door het email adres van je vrienden in te voeren en het bedrag. Kijk hier voor meer info: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/send-money-online

Nog geen PayPal-rekening, klik hier: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/account-selection

 

 

*Enkel geldig bij online bestellingen

*Enkel geldig bij betaling met PayPal

*Geldig tot 16h

*Geldig van 29 augustus t/m 12 september

*1+1 regular bij afhalen en 2+1 regular bij bezorgen

 


Actievoorwaarden

Bij bestellingen van twee pizza’s of meer (afhaal en bezorging) in de Domino’s Pizza-App of via Dominos.be, ontvang je de goedkoopste pizza gratis. Bij elke bestelling wordt maximaal één gratis pizza geleverd. De aanbieding geldt van 29 augustus t/m 12 september bij alle Belgische vestigingen. Voor bezorging van een bestelling geldt een minimumbedrag dat per winkel staat aangegeven. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen. De aanbieding geldt in België voor gebruikers met een Belgische PayPal-rekening, die hun bestelling afrekenen met PayPal en de actiecode vermelden. De aanbieding is beperkt beschikbaar.
De actie is geldig elke dag tot 16h. 

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0050F2E8AD40 - 172.16.0.73 - WEU]