BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Oriental Grill van Domino's Pizza


 

Domino's Pizza trakteert je op een nieuw assortiment met heerlijke pizza's: Oriental Grill! Drie onweerstaanbare pizza's die je moet proberen: Classic Merguez, Spicy chicken Merguez en Köfte Pizza. Weet jij al welke je wil proeven?

 

Classic Merguez

Paprika, Merguez, Mozzarella en Tomatensaus

Vanaf €5

Bestel nu

Spicy Chicken Merguez

Paprika, jalapeño's, merguez, Gegrilde kip, Mozzarella en tomatensaus

Vanaf €6

Bestel nu

Köfte Pizza

Lamsköfte, verse tomaat, rode ui, paprika, mozzarella, tomatensaus en  knoflooksaus

Vanaf €7

Bestel nu


 

Ontdek de Oriental Grill ervaring bij Domino’s. Drie overheerlijke pizza’s geïnspireerd op de oosterse keuken. Een keuken die bekend staat om zijn kruiden en pittigheid.

De Classic Merguez is een unieke combinatie van de traditionele pizza met de legendarische merguez, een heerlijk, exotische worst.

Is dit niet pittig genoeg? Dan hebben wij de Spicy Chicken Merguez voor jou. Een combinatie van merguez, gegrilde kip, paprika, mozzarella, tomatensaus en jalapeños.

Om de oriëntaalse verleiding af te sluiten, is er de Köfte Pizza. Lamsköfte, verse tomaat, rode ui, paprika, mozzarella, tomatensaus en een swirl van knoflooksaus.

Bij Domino's maken we het je graag gemakkelijk. Je kunt de Oriental Grill eenvoudig online bestellen zonder dat je naar de winkel hoeft te komen! Domino's bezorgt jouw pizza op locatie zodat jij van de Oriental Grill kunt genieten.

Wil jij zelf zien hoe jouw pizza's worden bereid? Ontmoet ons dan in één van onze vestigingen!

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF4448F3 - 172.16.0.62 - NEU]