BESTEL ONLINE

WIJ BEZORGEN NU OOK...


...in het park, op het strand of op het terras. Met de nieuwe Order Anywhere dienst van Domino's kun je vanaf nu met je smartphone overal bestellen. Of nu ja, bijna overal. Zet tijdens je bestelling je GPS aan, en wij tonen jouw huidige locatie op een kaart. Is deze locatie correct en valt deze in het bezorggebied van de winkel, dan zullen we op jouw exacte locatie bezorgen.

Is de locatie niet precies genoeg? Verplaats dan de pin eenvoudig naar de plek waar je bezorgd wilt hebben.

Zo kun je vanaf nu op heel veel plekken genieten jouw favoriete pizza! 

Start je bestelling

Domino's Order Anywhere. Bekijk hier waar Rotterdammers pizza willen laten bezorgen.

WIN 1 JAAR GRATIS PIZZA


Upload een video en win één van de 5x 1 jaar gratis pizza van Domino's Pizza! Waag je kans op www.dominosorderanywhere.be 

Bezoek website

HOE MAAK JE GEBRUIK VAN ORDER ANYWHERE?


 

Kies op je smartphone (website of app) voor Bezorgen.

 

Als je GPS aan hebt staan, tonen we je huidige locatie op onze kaart. Als je huidige locatie niet klopt, kun je de pin verplaatsen of postcode aanvullen.

Ben je buiten in het park, of op het strand? Geef dan aan dat de bezorger bij dat adres niet hoeft aan te bellen. Wacht tot de bezorger je pizza komt brengen en laat je orderbevestiging in je e-mail zien.

Bestel nu overal met Order Anywhere!

BELANGRIJKE INFORMATIE


 

  • Om gebruik te maken van Order Anywhere, moet je GPS / locatievoorziening aan hebben.
  • Order Anywhere werkt alleen op smartphones.
  • Indien je aangeeft dat de bezorger niet kan aanbellen, kun je alleen met een online betaalmethode (iDEAL, creditcard, PayPal) betalen en zijn de bezorginstructies verplicht
  • Indien je op een buiten-locatie bestelt, vragen we je hier te wachten tot de bezorger er is. Ben je niet op deze plek, dan wacht onze bezorger max. 3 minuten totdat de bezorger terug rijdt naar de winkel.
  • Indien je op een buiten-locatie bestelt, vragen we je de order-bevestiging (verstuurd via e-mail) te tonen aan de bezorger.
  • Order Anywhere werkt alleen binnen de bezorgingsgebieden van de vestigingen.