BESTEL ONLINE

Domino's Meltzz

Stap binnen in de heerlijke wereld van Domino's Meltzz, waar we met trots onze nieuwste smaakrevolutie presenteren. Ontdek onze sensationele Meltzz, verkrijgbaar in vijf verschillende, onweerstaanbare smaken. Van klassieke favorieten tot gedurfde nieuwe combinaties, er is voor ieder wat wils.

Laat je verleiden door de verbluffende Pepperoni Meltzz, een verrukkelijke fusie van smaakvolle pepperoni, verse ingrediënten en een overvloed aan gesmolten kaas. Of ga voor een pittige kick met onze BBQ Chicken Meltzz, waar sappige stukjes kip worden gecombineerd met een rokerige barbecuesaus en een mix van knapperige groenten.

Voor degenen die op zoek zijn naar een lichtere optie, introduceert Domino's ook de Thin & Crispy Pizza's. Geniet van de heerlijke combinatie van knapperige dunne korst en verse toppings, perfect voor elk moment van de dag.

En voor degenen die graag een frisse twist aan hun maaltijd toevoegen, hebben we de Italiaanse salade, boordevol verse groenten en een smaakvolle dressing.

Begin je al trek te krijgen? Wacht dan niet langer en ontdek de verrukkelijke wereld van Domino's Meltzz en onze andere heerlijke creaties. Bestel nu en laat je smaakpapillen verwennen!

Ik wil bestellen

 

Meltzz Margherita

Een Meltzz met tomatensaus, extra veel mozzarella & pizzakruiden

Bestel nu!

Meltzz Pepperoni

Een Meltzz met tomatensaus, mozzarella & pepperoni

Bestel nu!

Meltzz Hawaii

Een Meltzz met tomatensaus, ham, ananas & extra mozzarella.

Bestel nu!

Meltzz Tuna Melt

Een Meltzz met tomatensaus, extra veel mozzarella, tonijn, verse spinazie & ui

Bestel nu!

Meltzz Chicken Supreme

Een Meltzz met tomatensaus, mozzarella, gegrilde kip, ui, paprika, verse tomaat & pizzakruiden

Bestel nu!

The Original Thin & Crispy Margherita

Pizza met een dunne, knapperige korst met tomatensaus, extra veel mozzarella & pizzakruiden

 

The Original Thin & Crispy Pepperoni

Pizza met een dunne, knapperige korst met tomatensaus, mozzarella & pepperoni

 

The Original Thin & Crispy BBQ Chicken

Pizza met een dunne, knapperige korst met tomatensaus, mozzarella, gegrilde kip, ui, paprika, verse tomaat & pizzakruiden

 

The Original Thin & Crispy Veggi

Pizza met een dunne, knapperige korst met tomatensaus, mozzarella, champignons, paprika, ui, verse spinazie & verse tomaat