BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Grilled Flavours!

Ga jij wel eens Pita of Kebab eten? Ben je gek op gegrild vlees? Kijk dan eens goed op het menu van Domino’s. Er zijn namelijk een aantal lekkere nieuwe pizza’s toegevoegd aan het menu gebaseerd op heerlijk gegrilde smaken, namelijk ons ‘Grilled Flavours’ assortiment.

Pita

Tomatensaus, mozzarella, shoarmavlees, rode ui & knoflooksaus

Vanaf €5

BESTEL NU

 

Chicken Kebab

 

Tomatensaus, mozzarella, kip kebab, rode ui, paprikamix, samouraï saus

Vanaf €6

BESTEL NU

Spicey Chicken Mix

Tomatensaus, mozzarella, kip kebab, kip, rode ui, jalapeno's, champignons, samouraï saus 

Vanaf €7

BESTEL NU

 
De Grilled Flavours pizza's zijn de Pita, Chicken Kebab & Spicy Chicken Mix.
Zo heb je allereerst de heerlijke Pita Pizza met smeuïg shoarmavlees met een swirl van knoflooksaus. Daarnaast heb je de Chicken Kebab Pizza. Een heerlijke mix van een Chicken Kebab gecombineerd op een pizza samen met een lekkere Samouraï saus. Tot slot is er de Spicy Chicken Mix, ideaal voor de mensen die het graag iets pikanter hebben. Deze pizza heeft wel 8 ingrediënten zoals onder andere lekkere kip kebab, jalapeño’s en een swirl van Samouraï saus.

Heerlijk smullen dus en een echte Domino’s Pizza ervaring!

Bij Domino's maken we het je graag gemakkelijk. Je kunt ook de Grilled Flavours pizza's eenvoudig online bestellen zonder dat je naar de winkel hoeft te komen! Domino's bezorgt jouw pizza op locatie waardoor je overal, het hele seizoen lang, van de Grilled Flavours pizza's kunt genieten. Mocht je met je eigen ogen willen zien hoe jouw pizza wordt bereid, hopen wij je te ontmoeten in één van onze vestigingen! Bestel je pizza online voor afhalen & bezorgen.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF55ED23 - 172.16.0.29 - WEU]