BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Film bij Domino's Pizza!

Bekijk een film bij bestelling van pizza & Coca-Cola


Dominos Pizza Moviedeal: Pizza+cola = gratis Film

Actie

Pizza en film, dat is toch een ideale combinatie? Daarom hebben Domino's en Fox een unieke actie om te genieten van een film thuis! Plaats een bestelling op www.dominos.be voor een pizza en Coca-Cola  (afhalen of bezorgen), en je ontvangt een film voor thuis!

 • Bestel je pizza en Coca-Cola en ontvang een Google Play voucher
 • Alle soorten pizza's zijn mogelijk
 • Coca Cola drankjes zijn o.a. alle soorten Coca-Cola, Fanta, Sprite, Chaudfontaine, Nestea
 • Ook vooruit geplaatste bestellingen zijn geldig
 • Code:10897

 

Bestel nu pizza + Coca-Cola

Actievoorwaarden

 • Vanaf 21 maart ontvang je bij aankoop op www.dominos.be van een willekeurige pizza en een Coca-Cola frisdrank een filmcode voor een film bij Google Play.
 • De filmcode dient te worden ingewisseld via http://www.googleply.com/redeem
 • De filmcode kan worden ingewisseld t/m 30 juni 2016
 • 1 filmcode per bestelling, ongeacht aantal pizza's of drankjes
 • De filmcode wordt per e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat bij de bestelling is doorgegeven (dit kan enkele minuten duren!)
 • De filmcode geeft recht op 1 film uit de Domino’s collectie
 • De code kan eenmalig worden ingewisseld
 • Na het starten van de film is deze 48 uur beschikbaar
 • De film kan online worden gekeken bij Google Play via PC/Laptop, Tablet, Smart TV of Game Console

Keuze uit 30 films: Hieronder enkele films uit de Domino’s Pizza collectie

Hitman: Agent 47

HITMAN: AGENT 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand. 

(500) Days Of Summer

Vanaf het moment dat Tom Hanson Summer Finn ontmoet, weet Tom dat hij de ware gevonden heeft. Summer is mooi, charmant en grappig: ze is de perfecte vrouw! Er is echter een klein probleem; Summer gelooft niet in de liefde. Relaties zijn chaotisch, dus waarom niet gewoon plezier hebben? Gedurende 500 dagen ervaart Tom op een herkenbare manier de euforische ups en pijnlijke downs van de liefde. 500 Days of Summer is een verrassende, scherpe en geestige komedie!

X-Men Origins: Wolverine

Hugh Jackmann kruipt weer in de huid van het personage dat hem wereldberoemd maakte. X-Men Origins: Wolverine speelt zich af voorafgaand aan de X-Men saga en vertelt het verhaal van Wolverine’s epische en gewelddadige geschiedenis, zijn complexe relatie met Victor Creed en het onheilspellende “Weapon X” programma.   De waanzinnige actiefilm X-Men Origins: Wolverine blijft trouw aan de spectaculaire sfeer van de X-Men films en zorgt ervoor dat je tot het einde op het puntje van je stoel zit!

Hoe kun je de film bekijken?


 

Met de unieke code kan de film worden bekeken via Google Play. U ontvangt de unieke code via e-mail en word gevraagd in de Google Play Store de film te selecteren nadat de code is ingevoerd.

Ga naar Google Play store

Problemen met Google Play? Lees hier de veelgestelde vragen

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF446564 - 172.16.0.69 - NEU]