BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Chocca-Lotta

Ben je een fan van pizza, én van chocolade? Dan hebben we heerlijk nieuws voor jou! Bij Domino's Pizza kan je vanaf nu de Chocca-Lotta Pizza krijgen! Meer nog, de chocolade op onze Chocca-lotta is niet zomaar chocolade, maar échte Belgische chocolade! Lekkerder kan niet!

Heerlijke chocolade

Als je zoals ons bent, weet je dat een heerlijk dessertje een absolute must is na een overheerlijke pizza. Om te zorgen dat je nog 'n plekje over hebt na je hoofdgerecht, hebben we de Chocca-Lotta iets kleiner gemaakt dan onze gewone pizza's. Met zijn 18 cm doorsnede is hij een perfecte aanvulling op je maaltijd! De pizza is in vier stukken gesneden, dus je kan meteen beginnen smullen, of je kan hem delen met je vrienden en familie. 

Bereiding

De Chocca-Lotta wordt gemaakt van een iets kleiner  pizzadeeg dat elke dag vers wordt uitgeslagen door de pizzabakkers bij jou in de buurt. Door het deeg goed te kneden komt er nog meer lucht in de pizza, wat van de Chocca-Lotta een heerlijk luchtig dessertje maakt. De bodem komt warm uit de oven, en dan voegen we de heerlijke Belgische chocolade toe, waardoor deze begint te smelten. Tot slot werken we de randjes af met poedersuiker, om de ultieme smaakbeleving te creëren! 

Bestellen

Sta je te popelen om de heerlijke Chocca-Lotta te proberen? Klik dan op de knoppen hieronder om hem af te halen, of bij jou thuis te laten leveren!

Afhalen

Bezorgen

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF5F05E0 - 10.94.248.37 - WEU]