Nieuw bij Domino's: Tex Mex Pizza's


Ben je gek op de Mexicaanse keuken en alles wat deze te bieden heeft? Krijg je al honger als je denkt aan taco’s, enchilada’s of burrito’s? Kijk dan nu eens op het menu van Domino’s, want er zijn een aantal nieuwe pizza’s aan het menu toegevoegd die gebaseerd zijn op de Mexicaanse en Tex-Mex keuken. De perfecte keuze voor alle liefhebbers van Mexicaan eten!

 

Nieuw op het menu van Domino’s: de Tex Mex Pizza en de Spicy Tex Mex Pizza! Beide pizza’s hebben een basis van tomatensaus en zijn belegd met verse groenten zoals maïs, rode ui, paprika en bruine bonen. De pizza’s krijgen hun Mexicaanse smaak door de toevoeging van de heerlijke swirl van salsa saus, het gehakt en de Mexicaanse kruiden met daarbij nog kaas. Dit alles zorgt ervoor dat jouw Tex Mex pizza smaakt naar een echte Mexicaanse maaltijd! Je kunt vanaf nu dus een heerlijk Mexicaanse maaltijd door Domino’s laten thuisbezorgen!

Er mist echter nog één ingrediënt voor de Spicy Tex Mex Pizza, namelijk de pittige Spaanse pepers! Dit laatste ingrediënt zorgt ervoor dat deze pizza met recht spicy genoemd mag worden! Ben je gek op pittig eten? Voeg dan voor maar €0,50 extra per pizza, extra Chili Flakes toe! Met zo’n hete pizza begeef je je echt onder de Mexicaanse zon!

Bestel hier

 

De Mexicaanse Keuken

De inspiratie van deze nieuwe pizza’s komt uit de Mexicaanse en Tex-Mex keuken. Deze keukens staan bekend om hun pittige gerechten, maar ook om hun milde recepten met verse groenten en heerlijke kruiden. De belangrijkste specerijen voor deze keuken zijn koriander, chili en komijn en deze worden dan ook door Domino’s gebruikt voor de Mexicaanse kruidenmix!

 

Bij Domino’s bestel je de nieuwe Tex Mex Pizza’s nu gemakkelijk online. De Tex Mex pizza’s kun je nu al afhalen voor maar €5,- per stuk en je kunt ze thuis laten bezorgen voor maar €7,- per stuk. Jouw pizza wordt met de hand klaargemaakt zodra je deze besteld. Hij wordt belegd met de meest verse ingrediënten en dat proef je terug in de kwaliteit van de pizza. Kies voor bezorgen en geniet wanneer je maar wil van een verse, warme en heerlijke Mexicaanse pizza bij jou thuis!

Start je bestelling

Tex Mex

Bestel Tex Mex Pizza

 

Bestel de Tex Mex Pizza

Bestel Spicy Tex Mex Pizza

 

Bestel de Spicy Tex Mex Pizza

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(1) [RD00155D58DBDC - 100.89.246.48 - WEU]