BESTEL ONLINE
Bezorgen
Of

Afhalen

Domino's 10 facts

Als je aan Domino's denk dan zul je vast denken aan onze overheerlijke pizza's, en we geven je geen ongelijk! Naast onze heerlijke pizza's heeft Domino's nog veel meer te bieden, wist je bijvoorbeeld dat wij enkel werken met de meest verse ingrediënten? En dat onze tomaten binnen 2 dagen in de winkels liggen? Nee? Dan hebben we waarschijnlijk nog een hoop andere nieuwe feitjes voor je! Je kan deze vinden in de video hiernaast of op deze pagina!

 

 

Het deeg voor jouw favoriete pizza bereiden we iedere dag vers en is nooit ingevroren.  

 

 

 

 

Ons deeg krijgt twee dagen de tijd om te rijzen, voor optimale smaak en textuurontwikkeling

 

 

 

 

Alle pizza’s (ook de jouwe) worden met de hand gemaakt, pas wanneer jij ‘m besteld. Zo is íe altijd vers en kun je zelf volledig beslissen wat erop zit.

 

 

 

 

Onze verse tomaten komen uit Nederland en gaan binnen 48 uur from field to plate. Onze winkels worden dus bevoorraad met groenten die 48 uur geleden nog geplukt moesten worden.

 

 

 

 

Onze tomaten zijn special voor ons product geteeld om nog meer smaak, vlees en textuur te hebben op de pizza. Ze hebben zelfs een speciale, gepaste naam gekregen hiervoor: “Intense”

 

 

 

 

Onze ingrediënten op jouw pizza’s bevatten GEEN kunstmatige kleur, geur of smaak toevoegingen

 

 

 

 

We werken continue aan het verbeteren van onze producten. (Daarom vragen we ook bij elke bestelling naar jouw feedback) Hierdoorzijn er in de laatste maanden 16 nieuwe of verbeterde ingrediënten geïntroduceerd, waaronder zoetere ananas, 2 kleurige zongerijpte jalapeñomix.

 

 

 

 

We zijn serieus met duurzaamheid bezig, en daarom zijn we supertrots op het feit dat bijna 20% van onze bezorgingen met elektrische fietsen gedaan wordt…en we hebben ook al een paar robotjes rondrijden die testen met pizzabezorgen. Een primeur op de markt!

 

 

 

 

We bezorgen onze pizza’s gemiddeld in 24 minuten, de snelste van het land, en met bijna volledige transparantie door de unieke GPS driver tracker.

 

 

 

 

60% Van onze franchisenemers is gestart als pizzabezorgers en is doorgegroeid in het Domino’s system tot eigen ondernemers met Domino’s ondersteuning en training. Die kennis en ervaring proef je in onze pizza’s.

 

 

En nu weet je waarom onze pizza's nu nog lekkerder zijn!     Bestellen

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0003FF692951 - 172.16.0.102 - WEU]