BESTEL ONLINE

.

 

 

 

Let’s talk about our food

Als je weet wat je eet, smaakt het beter. Zeker als je weet dat alle ingrediënten op de pizza eerlijk en vers zijn. We laten je zien waar ingrediënten vandaan komen en hoe onze pizza’s worden gemaakt. Van het verse deegbolletje tot jouw favoriete pizza. Lees smakelijk!

Met de hand gemaakt

Het deeg van Domino’s wordt iedere dag vers gemaakt in onze eigen deegmakerij in Nieuwegein. We leveren ze 2 keer per week aan onze winkels. Altijd vers deeg dus.
Lekker deeg heeft tijd nodig om te rijzen. Zo’n 48 uur. Met hun handen maken onze pizzabakkers het bolletje deeg tot de perfecte bodem.

Leuke weetje:
In Nieuwegein maken we per dag maar liefst 12.000 bolletjes!

Verse, zongerijpte tomaten

Onze tomatensaus is gemaakt zongerijpte tomaten. Alles wat we daar nog bij doen is ons eigen kruidenmix. Geen suiker, geen kleur, geur- of smaakstoffen. Want wij geloven in zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Leuk weetje: tomatensaus op een pizza doen lijkt simpel, maar dat is het niet. Het is echt vakwerk. Om te beginnen moet je de juiste druk op de lepel zetten. En dan maak je, vanuit het midden, steeds grotere rondjes naar de buitenkant toe.

Puur, vers en zo lekker

Die smakelijke, smeuïge kaas op je pizza? Dat is pure, echte en verse Mozzarella.

Liever een veganistische variant? Hebben we ook voor je. Onze vegan kaas wordt gemaakt door Bedda. Van Sojabonen.

Knapperig vers en vol van smaak

Wij zijn dol op verse, eerlijke en vooral lekkere groenten. Daarom kopen we ze al jaren bij dezelfde lokale groenteboer. Óók de tomaten. Die laten we speciaal voor onze pizza’s kweken. Ze hebben extra veel smaak en heel weinig water.

We blijven steeds zoeken naar ingrediënten die nog beter smaken. Daarom zijn onze Jalapeño-pepers nu nog pittiger en is onze ananas zoeter dan andere.

Heel veel smaak. Eerlijke ingrediënten

Wij vinden kwaliteit en smaak ontzettend belangrijk. En we zijn heel eerlijk over wat er op en in je pizza zit. Omdat we snappen dat hij beter smaakt als je weet wat je eet.

Ons menu is voor 85% vrij van E-nummers. En daar zijn we trots op.
En het vlees op onze pizza’s: dieren gunnen we natuurlijk een goed leven. Daarom werken we samen met het CWIF* en hebben we het Better Chicken Commitment** getekend.

*meer info op ciwf.nl
** meer info op betterchickencommitment.com